hey I´m an outsider

ja jag vet, dagarna har flugit iväg och tiden har gått fort och inte har jag uppdaterat bloggen fast jag många gånger tänkt göra det. Dagarna har flutit iväg. Vi har spelat mkt och jag kom nyss hem efter ett lyckat rep. Igår var det handboll hela kvällen och ja, dagarna går sjukt fort fram i mitt liv.


I stand in the middle of the crowd
and everybody stares at me
Why! what do they think
Why! does my outfit stink
And I can never understand
I´m different in a normal land......


Skön låt att spela och sjunga. Aya mina kära vänner nu ska jag betala veckans räkningar.


Mange/Give me money and champange

Måndagar

På den gamla goda tiden var måndagar något så tråkigt. Idag är det en bra dag. Jag får min nya dator, vi ska in till stan och hämta en ny gitarrmic efter jobbet och solen lyser....


I love mondays but only today!!!!!!! Det va en fin helg i helgen. Jag och Mattias var iväg på Andris födelsedagsfest, hade blåst en massa ballonger och va allmänt trevlig och social. Sen vart det Larrys. Dex hämtade mig vid 3 och vi åkte hem till robban. Där vaknade jag tidigt av att jag var sjukt hungrig. Cyklade iväg på konsum och köpte en smörgåstårta och mumsade i mig nästan hela. Eller halva. Sen ringde jag och väckte dexter och åkte dit å mumsade i mig lite till. Efter alla smörgåstårta började det kurra lite i magen och jag åkte hem och grillade lite kött och kokade massa potatis och åt det också...Sjukt mätt och nöjd släpade vi oss över till min arbetsplats och repade.


På kvällen besökte jag en kompiz och vi var ute och gick, drack te å slappade järnet. Därefter vart det con air på tv som jag och dexter slötittade på.....lugn och bra helg + söndag och nu en bra måndag. Kan livet bli bättre!!!!



Mange/I sit here thinking about you......

wislander

wislander

på den gamla goda tiden så stod wislander och tjatade på oss alla och jag satt bredvid dex å agnetha och lärde mig. Sån e ja. För mer info:

http://www.sikea.tk

http://www.alltomhandboll.nu/index.aspx?menuID=8


mange/now its time to go.......

champange and cigarrs

kvällen tog en trevlig men oväntad vändning. Nu kommer det lite folk hit....soft soft!


sitter på msn med jojje pojje å matte patte å surrar lite...de ni!.


Plats: Home sweet home

Har: tog ett glas vin och väntar på dex å jonas
Ska: Spela gitarr och spela gitarr och lyssna på musik
Är: Gott humör!!

Ikväll: Gitarr
Lyssnar på: Elegi
Äter: Pringles
Dricker: Vin
Humör: Lugn before the storm(hehe)

Kläder: nyduschad



mange/give him a kiss and you will never let him go.....


micar å kabel

Nu är det ju så här att den nya micen har kommit så då är det väl dags att testa den...ska bara käka först och sen koppla in den i mixerbordet å spela lite......för er alla!!!! Vad ska man hitta på ikväll? ja det undrar jag med. Hade först tänkt på Rex men hade som inget sug att gå ut och parta, hm.....kanske man ska höra om ngn är intresserad av lite session ikväll....


Fredagen på jobbet har varit bra. Har bara bra klasser hela dagen så då är det ju rääääätt soft! Sitter just nu och lyssnar på musik...slappt och bra. Sen så ja, vad ska man hitt på.


Aya old foks nu ringde Jimmy så då måste man störta ner med nyckeln till jenningshallen.



Mange/I told you I would wait forever.....sleep tight and take care!!!!!!!

hope and thunder

Godnatt alla ni vet att jag tänker på er


Mange/In the end I hope we all will drink that pink light......

starz

starz


På den gamla goda tiden så hängde Mange, Dex å Jag på varandra när vi hade lite att göra och de röda små stenätarna hoppade och dansade runt omkring...



Mange/Evy my mind is with you. Chrill(r.i.p)

På den gamla goda tiden!!!

På den gamla goda tiden så fanns det ingenting som fick en att sätta sig här vid datorn en vanlig kväll. Näe då tog man cykeln och cyklade till ngn kompiz och frågade om han/hon va hemma....vad va en mobil?

Aya har haft sjukt mkt att göra sista dagarna + att jag och Dex suttit och spelat gitarr varenda kväll framåt småtimmarna....har en ny melodi men det va svårt att få inspiration till texten.......men jobbar på det.....vi har fått till en "running" refräng som är rätt cool....bara några verser kvar.......


Handbollen har kört igång och jag va i kontakt med Frankrike idag och beställde nya bollar till dam och herr a-lag.....nu får man bara hoppas att leveranstiden inte är såååååå lång...


Ni andra då? många har varit in på bloggen och kollat, närmare bestämt 25 besök sista 24 timmarna....ni vet att jag älskar er alla......hahaha lite i a f....tyckte synd om Razz å Liniz som fick lov att besöka akuten med mini Nemot som kenne säger.....hade slagit upp ögonbrynet.


Ska verkligen göra mig själv en stoooor stooor tekopp och tillbringa en halvtimme ute på bron med långtröja, barfota å täckväst....lite myz...borde bara byta utelamporna så jag får lite ljus...hm...kanske dags ikväll.


Gitarrprojektet går si så där...Stefan hade skickat en mic fel så jag har inte satt dit dem än sen hade han feber idag när jag ringde till musikanten för att fixa fram en ny...aya det blir till att åka in imorgon...Andre hade lix fel på gitarren och skulle lämna in den för service....hehe 1000 mila! Men annars så är den helt isärtagen och om jag får inspiration så går jag ut och slipar ner den gradvis ikväll för att sedan lacka i veckan.


Mange/Beauty I try to imagien your voice and your smile, and that summernight when you apeard like in a lullabye. I try to paint your face before me everynight I went to bed.............

bild

bild

På den gamla goda tiden så tog jag svart-vita bilder med webcamen och försökte se djup ut....

 

Mange/the good old days


Winande windar wirvlar wart wi wandrar wägar wilda

Plats: Home sweet home

Har: Städat, slappat, spelat gitarr, spelat pingvinspel, suttit på bron och sett solen gå ner lite smått med Hill å kell.

Ska: Spela gitarr och plocka ihop och sen sova

Är: Rätt lugn och glad just nu. Pratar med en kompiz som är i Jämtland

Ikväll: Gitarr, plocka, musik, sova, slappa, vila, ta ett vinglas kanske om man känner för...

Lyssnar på: Kom ihåg mig

Äter: Inget

Dricker: Inget

Humör: Lugn

Kläder: Jeans, t-shirt

 

Mange/everything was so perfect.....


Winnerbäck och Peggy

Nu snurrar Peggy Lejonhjärtas låtar om och om igen i cd´n sjukt bra musik!! Ni som nu inte har lyssnat på dem eller hittat dit:

www.peggylejonhjarta.com

 

jag fick världens bästa ide för några dagar sedan som jag jobbar med om nu alla tycker jag är liiiite disträ och frånvarande men ni vet ju hur jag blir när jag kommer på något nytt....då är det 1000 % där som gäller...men mer om det senare om det blir något....av det vill säga...usch får man säga så nu sjönk glädjen till 0.

 

Har strängat om Hiljas lilla gitarr så vi hade liiiiite sessions ikväll jag och hon...det var helt klart godkänt!!

 

Imorgon begravning Chrille......

 

Mange/I wanna fly with you ............miss you like heaven miss me and my guitarr!!!


Winnerbäck igen

Och ni som inte besökt...besök www.winnerback.se fin sida....eller varför inte www.uikhandboll.nu för att se vad de skriver om Sikeås nyförvärv....

 

Mange/party party


mangejon

mangejon

Ibland på den gamla goda tiden så tog Ramona såna här snygga bilder på två trevlig killar!!! Jonte å jag...se där se där....midsommar 2005 vill jag minnas!! Vill ni?

Drink and Cake

Bra dag! Kenne fyllde 4 år å fick en hel massa roliga saker...men hjälp jag måste ringa till en kompiz nu som åker utomlands om några timmar...hm....aya ska nämna ´några trevliz saker:

 

Hade kalas hemma hos mig, blåste upp en massa ballonger på dagen och sen så kom alla därvid 13:00 och sen droppade det in folk hela dagen så det va bara att hälla i sig kaffe å vara social!!!

 

Ikväll har jag bara spelat gitarr och ska nu gå och göra något vettigt innan jag ska sova....hm....ja vad är det, jo typ ringa lite å sen soooooooooooooooova...Är sjukt trött!!!

 

Mange/Rumble around to all the party sound!!


Sunday sunday

Imorgon söndag idag lördag och tja inte blev man någe klokare för det. Har haft en lugn å skön dag och tänkt rätt mkt. Hill å Kell är ju här så det vart även lite vattenkrig....snickrade i lekstugan, målade, slappade och tja åt rätt mkt mat och godis ja usch ja alldeles för mkt socialt liv och för lite träning...hjälp!! haha näe men serri så ska jag verkligen köra igång nu när terminen kommer igång. Alltså, hjälp igen, nästa vecka..

 

Vi gjorde en liten rocknroll grej, en av många, kopplade in gitarr, pedaler, förstärkare, mic och mixerbord å sen hade vi en minikonsert i vardagsrummet, mkt obidobido(Baloo å kung Louie). Sen vart Kenneth på "jagfårontiöronenhumör" när jag spelade the letter å stängde av förstärkaren vred upp allt på full volym å då gick jag omkring i köket med gitarren och när jag började spela igen va det som om huset höll på att sprängas, foppa hoppa en meter, Kenneth kom springande och Hilja svor å sa sen förlåt Gud...hehe...aya!

 

Sen ska vi ta och ta en omgång politik här nu..........näe det orkar jag inte....

 

Mange/I see you to often and when you smile at me I wish we were more then friends....


Wislander

Grym dag med en grym kille. Wislander ´kom sågs ägde segrade och va riktigt kul att höra på i dag..

 

Mange/I´m longing for you, longing for youuuuuuuuuuuuuuu.....


Ponz and Sugar

Ponz klar för Sikeå....läs VF imorgon eller besök sidan jag webmastrar:   www.sikea.tk

 

Bra dag, nja bra kväll jaoooo. Har målat i köket, fixat och städat för att sen åka på styrelsemöte med Sikeå SK och vips så hade vi signat en ny spelare(Gugge H´s förtjänst!!!!!) en fransman med 40 A-landskamper som blir ny spelande tränare i vårt A-lag....great! Synd för lillebror alltså UIK handboll som missad.

 

Aya nu kryper jag i säng! Har f-n varit duktig idag!!! Saknar dig Beauty!!

 

Mange/I paint your face before me as I go to bed!!!!!!


Robbie and Painting

Jag målade, snickarade och oljade in en massa grejor. Ja alltså jag var duktig....men det är inte därför jag är här. Skulle skriva något roligt men efter att ha set Robbie Williams på Live 8 Angel så ja vad ska man säga...sjukt sjukt sjukt mäktigt. Ni som inte sett honom gå in och gör ett litet check. Gratis å gött på den här adressen:

 

http://music.channel.aol.com/archive/main.adp

 

och till alla som inte såg länken jag glömde sätta ut igår så är den:

 

www.peggylejonhjarta.com     där är det också bra musik.

 

I övrigt så skriver jag inte mer.

 

Mange/I sit and wait....theres an angel...


cleaning and jojje

En skön låt av Peggy Lejonhjärta är Att dansa och slåss. Det roliga med den är att den finns på deras hemsida och se videon den är liiite grym. Johan Persson är med där såklart.... Jag har varit dryg ikväll och spelat gitarr, gitarr, gitarr och det slutade med distpedal, förstärkare och elgitarren som jag tog isär för att laga och som nu funkar superb.

 

Att dansa och slåss Är det redan morgon? Gråter du Karl Johans torg?

 Det finns moln på himlen. Älskling samlar hjärtan i en korg.

Såg jag någonsin ut som någon jag skulle se ut som? Har du sett någon sådan någon gång?

 Du kan aldrig fatta allt som Jersey-Sonny drömmer om.

Nu medan poeten i Costello-bricks läser högt för dixiechicks är du på språng och en sekund står hela dansgolvet still och du är över mitt förstånd och mer än vanligt farligt blond. Och allt jag vill. Ingen himmel räcker till. Passar inte jag där diplomaterna bor? Jag kan mera än du tror. Dessa jeans och gymnastikskor lovar lust och fägring stor. Är det redan morgon? Är det redan fullt i taxin du försvinner i?

 Bort från molnen! Hinner ni? Har din pappa räknat ut hur ljuva livet kommer bli? Du snackar snyggt om teori och metod medan poeten samlar mod och skriver "yeas, take a walk, take a valium pill" i ett sista sms. Det liknar mest ett sos och allt jag vill. Ingen himmel räcker till. Som i dramat utav Strindberg slingrar du dig in i min märg, lockar likt någon ny von Essen. Vem vill du ha? Vilken himmel är klar?

 

 

Mange/I think of strawberries, sweet summer memories and a warm car with two beauty people and a black guitar.....sleep tight wherever you are...


gitarrer

gitarrer

Ibland tar jag ett kort på mina gitarrer och en vägg med en fettfläck på som inte går bort....


City and musicstores

har varit i stan idag och haft det rätt så trevligt. tyvärr började dagen mindre trevligt i och med att jag var f-n tvungen att klippa gräsmattan.....sjukt tråkigt men jag hade winnerbäck i mp3:spelaren så det gick rätt bra.  Sen åkte jag till Umeå efter att ha hjälpt Regina igång med bilen 3 gånger, jojo helt plötsligt så dög man...hehe...

 

sen är jag glad å finizen i stans skull. men det är en hemlighet så jag säger inget mer men jag tror jag har räknat ut vad som händer och sker.... ;-) hahahaha du sa lite för mkt igår.......hahahahahahaha

 

jaja i a f så köpte jag nya strängar till min simon&patrick gitarr och till min härliga gamla elgitarr....elixir strängar snuskigt dyra men sjukt sköna att spela på. gjorde en ny låt igår men jag vet inte om den vart bra så man får ta å spela den för sig själv och sen ringa och spela den för ngn så man får lite respons...

 

Åååå imorgon så ska jag gå och jobba men inte för tidigt......

 

På torsdag kommer Wislander och det blir ju kul. Att få träffa en riktig legend! Mannen, myten, legenden...

 

Mange/in the end there can be only one.....


Lerduvor och Flörtar

Dagen började lugnt och fortsatte i full fart med mkt gitarrspel och många roliga stunder. Va hos Malle på morgonen och väckte honom så han spydde lite här och var, hade visst haft fest igår...hahahahahahahaha...själv så fortsatte jag å Hill å kell till morsan nere på brännan där vi sammanstrålade med syrran och hennes ungar och åt pannkakor... Sen gick vi och kollade på ankracet men Hilja å Kenneth kollade mest på sin dagisfröken Börje i målet..hahaha. Reggan kom och hämtade barnen, jag lyssnade på Winnerbäck och Dexter och jag åkte till sotis som stod i duschen, sen stack vi till razz och hämtade honom och vi drog och pangade lerduvor....efter att ha skjutit ett tag så skulle vi såklart tävla...fem duvor dubbla skott..... Dexter: 5 duvor, 1 träff Razz: 5 duvor, 3 träffar Mange: 5 duvor, adlkhagklhaöklgjklöjjagöhöadgh ja eller ngt sånt Sen vart det höjdhopparfinalen och haha nu kom jag på en sak. Jag vet världens hemlighet men jag kan inte berätta den så ja...hahahaha men det är en fin sak om en fin människa och nu när jag tänker så vet jag två grymma hemligheter som bara jag vet....hahahahahahaha men aya kan inte säga mer men ni som berörs vet vad jag menar... Mange/Touch me with your fingertips....

Brukets Dag II

Veni Vidi Vici....vilken bra start på dagen. Stånden utsatte mkt snyggt(såklart) men även för hela Magnus skara. Jag, Razz & Liniz med få se, hm...en, två, tre, fyra och fem barn gick ut på marknaden. Köpte inget speciellt men tröjor åt hilja och kenne + varsitt snyggt halsband, Hilja en tuff tjej på och Kenne en örn. Sen blev det sockervadd.....då köpte även jag en. 

 

Barnvakteriet sket sig för Glenny skulle till vännäs så det blir ingen pub ikväll. Kanske lika bra det då är man pigg och glad istället. Färdigställde en låt jag jobbat med ett tag idag och spelade upp för Dex och Jani som va här alldeles nyss. Dexters kommentar: inte en sån där lugn å konstig......aya whatever...

 

Eftermiddagen va vi i Laxmarken och fiskade + umgicks med Rulle. Sen kom vi hem och jag bjöd på mallorca pizza.....*kräk jag inser att jag aldrig mer ska äta pizza. Blir ju sjukt äcklad av pizza men innan är jag sååå sugen...fattar ingenting.

 

Under kvällen gick vi ut och tävlade i längdhopp på skolan. Jag hoppade ca 4 meter, Hilja 2 meter och Kenne...hehe...ja.....typ kanske 1 meter eller nåt...men alla var glad och alla var en blandning av Kajsa Bergkvist och Carro Klyft......

 

Nu ska jag gå ner och köra igång en tvättmaskin och sen tillbringa en stund med min gitarr och sen gå i säng eller något sånt...

 

Mange/Feeble under pressure, life is a shadow of what it should be, feeble under pressure, let it not happen to you and me..........


Brukets Dag

Imorgon är det dags. Har varit med Zacke, Peter och Viktor + Hilja å Kenneth och mätt upp åt alla knallar som ska kränga grejor. Dagen har varit strååååålande. Lugn och soft dag med fiske i Laxbacken och Hilja visade än en gång att hon är pappa flicka genom att cykla hem 6 km från Laxbacken - Parkgatan. De ni..... 5 år gammal. Själv kände jag mig liiiiite slö eftersom jag och Kenneth satt i bilen bakom och krypkörde...hehe :-)

 

Brukets dag blir nog en fin dag imorgon, ska dit och köpa lite godis i a f men sen blir det nog inte att handal sååå mkt. Tänkte däremot att nästa år så måste vi ha en scen och lite uppträdanden m.m. Det ligger som rätt i tiden.

 

Har renbäddat, ska gå ner och skura och vara duktig och lyssna på lite Winnerbäck och sen sätta mig på bron och färdigställa en låt....

 

Mange/Crill you´re in my mind. Now and forever. What could possible turn your smile into tears. What could possible turn your love to life to, I don´t know, someone who couldn´t watch himself in the mirror and laugh......will I now your face among a million others if we meet again.....


Torsdag 11/8

Först några roliga saker, näe det får bli en annan gång! En kompiz tog livet av sig idag och då poppar det upp lite frågor i skallen om meningen med livet etc...två döttrar utan sin pappa....

 

Vasen vinglar på bordets kant
Åskan mullrar ovanför ditt tak
Uppför är det lättare, men neråt är det brant
Kan inte landa där med ryggen rak
Hornen ryter, du förlorade striden
På nolltid har du tappat din glöd
Inget nytt under solen, vi har sett det hela tiden
Den enes bröd den andres död
Se på mänskorna som sliter för nån annans resultat
Se hur flugan kvävs i spindelns nät
Se på hyenorna som gräver i kadavret efter mat
Se på baggen i det murkna träet

Jag kan inte hjälpa dig opp

Kan inte lysa upp den väg du springer

Jag kan inte vagga dig varm och lugn

                  

Ja alltså nu efteåt är det försent att göra något åt förstås mer än att skicka en tanke på vägen.....tänker ibland på killen som jag, Olle Sydlen och Alexander Burström räddade från att hoppa i Hallsberg...han mådde verkligen inte bra och jag vet hur liten man kände sig när jag stod en meter ifrån honom å han sa, kommer du ett steg till så hoppar jag....och hur jag tecknade åt Olle som stod hundra meter ner i backen att han skulle ringa efter hjälp och hur han stod och förklarade för polisen vart de skulle, vilket vi inte hade en aning om eftersom vi inte va därifrån, men de kom efter några minuter som kändes som timmar...aya tankarna går mest till hans barn och till dem runt omkring.....

 

(i övrigt så är jag glad för Razz skull som fixat jaktmark + en massa andra saker idag + att han är med i tv idag.....fin fint av en jävligt fin människa!! samt att jag och barnen har haft världens bästa och finaste kväll och att jag inser ju mer jag är med dem att jag har verkligen fått världens duktigaste barn men det tar vi ngn annan dag varför.......)

Mange/Crill, I know I rarely talked to you thoose last weeks but in my heart I hope we meet again someday, somewhere, somehow.......you´ll never walk alone!!!


Onsdag 10/8 2005

En grymt bra dag som jag inte orkar skriva så mkt om men den va fin. Andri å Glenny va här heeeela dagen och Razz m. familj hängde med till Laxmarken på kvällen och grillade. Mkt myz mkt fint och vi tog en båttur och slappade jäääärnet...Alla utom Nemo som hela tiden ville ner till vattnet men ingen av oss andra va väl sugna på att leka "hitta nemo" så vi höll ganska bra koll på honom.

 

Mange/the wind whispers in my ear......


Tisdag 9/8 2005 Har man eld har man ett hem.

Så började så sakta sommaren lida mot sitt slut men vädrets makter vände inte kappan efter vinden utan lät våra kroppar träffas av ljumma solstrålar och värmande vindar.

 

Igår var det måndag och en jäkligt skön och härlig dag. Vi tillbringade den i Laxbacken och käkade både lunch och middag ute...men visst regnade det...hm...ja det gjorde det men tja det finns ju ladugård, fiskespön och båt att sysselsätta sig med och har man eld har man ett hem...... På kvällen så fyllde Glenny 15 år så vi gav han lite pengar och käkade glass i Laxbacken. Andri och Glenny sovde hos mig och vi fyllde kvällen med gitarrspel, winnerbäck, te och digestive.......fick chansen att spela några nya låtar för dem och få lite respons......

 

Idag tisdag så gled vi runt i robban under dagen, hade ett soft vattenkrig med andri och glenn. Hillis hade slangen och vi andra hinkar. Kenneth hämtade tillslut en käpp för att försvara pappa som va allt annat än torr...Agge va förbi och pratade handboll säsongen närmar sig och allt är inte riktigt klart än.....

 

Nu är det kväll Hilli och Kenny håller på att somna och jag sitter här och summerar mina tankar om dagarna...blev mest upprapade fakta men det duger väl också. Det va något jag skulle fråga min kära vän om som är i Amerika titt som tätt men jag kommer inte på vad...va troligen ngt slanguttryck jag letade till en låttext...aya det kommer väl när det kommer.......Andri och Glenny sover här inatt också så det blir väl lite te å myziz ikväll med lite ljus och sånt...f-n va skönt att hösten närmar sig...det är min näst bästa årstid....

 

Mange/You who called me last night, call me again.....

 

Mange/


Winnerbäckeskilstuna

Winnerbäckeskilstuna

Sometimes I put in a great picture, on a great man and band, from the concert in Eskilstuna, Sweden..

 

Mange/I watch some photos of you and try to remember your voice, try to remember your smile and the way you put the words that always makes me laugh and love.......


Söndag 7/8 2005

En förmiddag som tillbringades i sängen efter både en stockholmskörning och sen uppsittar morgon då det helt plötsligt dök upp lite, eller ganska mkt roligt folk här på morgonkvisten....så tja natten blev förstörd men trevligt trevligt med gitarrsessions.

 

Sen fortsatte dagen när jag vaknat(ja alltså som det brukar göra för de flesta), gjorde kaffe, vattnade alla blommor, åt mackor som jag hade för länge i micron så de va typ knaprigt mjukbröd, sen hängde jag upp fönstren och väckte väl dex sådär vid 14.....sen spelade vi och spelade och spelade och nu 22:00 så åkte han till vännäs och jobbar...i några veckor...aya motherf-cker I will miss you!!!!

 

Hill å Kell kom, Erika, Jenn och Sanna å Alex dök förbi nu på kvällen, Glenny hittade hit och hade tänkt slagga kvar men ändrade sig....Själv sitter jag nu här och ja är trött men samtidigt sjukt glad, alltså veckan som har varit har varit mkt mkt fin och veckan som kommer blir nog också rätt softisch känns det som..ska sätta mig och skriva klart en låt jag spelat in på bandspelaren idag på dagen och ska väl försöka få till en bra text....ge mig lite inspiration....

 

mange/I put in some water, I have a swimmingpool.......aya beauty have a nice week, u know I know that I maybe a dreamer, but I´m not the only one.....


Lördag 6/8 2005

Ja då sitter man här igen och grubblar och funderar. En resa till sthlm full med nya intryck och ideer. Så grymt skönt och winnerbäck + hovet va helt helt helt helt underbara.....jaja man får vad man förtjänar.

 

Bäst på resan? Att bilen höll ihop

Bäst på resan? Att Winnerbäck och Hovet va helt superbra.

Bäst på resan? Ååååå det vet alla som känner mig att softa, slappa och personlig rekreation står hög i kurs. Slappade verkligen, slöad, vilade och hade det...hm...väldigt mkt bra. Soundchecket när Hovet kör låten: Bästa orkestern gcik inte heller av för hackor....

 

Bäst på konserten va no förutom alla fantasktik musik så Joffe och Annas dans kanske? Joffe och Staffans puss? Iddes hetsning av publiken...f-n vilken kontakt. Lasse och Hovets sång i Kom ihåg mig och kom änglar....gryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyymt....Hugger i sten, solen i ögonen, u name it....

 

Mikael Wiehe fungerade uppvärmare och han var också mkt bra. Inte alls som tråki Wiehe när han va här och spelade i Robban för några år sedan.

 

Så då till kvällen...va nere på sik festivalen och såg Sahara Hotnights...Inte mkt att säga, många gick innan det var klart men tja,,,,de passar nog bättre på clubscen än på festival scen, taskigt ljud och ska man jämföra, vilket man såklart inte ska, så existerar ingen allsång, inget drag ja ingenting om man jämför med ex...winnerbäck......fast det är ju inte samma genre när det gäller musik..........För en Winnerbäck konsert så dansar och sjunge rman heeeela konserten.......aya whatever... Men däremot så ska sägas att dem är grymt tighta. Alright, alright är en mkt skön låt. Quite a feeling också....Och ja stundtals så svänger det riktigt mkt men publiken är inte riktigt med på noterna......de flesta står nog bara och lyssnar....hänger,.....är där......

 

Sen va det grymt myz efteråt med gitarrspel och slappning i köket. Jag och Dex spelade hela kvällen och Razz sjöng så det dånade......Aya but baby I missed u......

 

mange/beauty I saw u today I saw your face it was the face I love and I know, I had to runawaaaaay, and get down on my knees a prayyyyyyy yeah.......


5/8 Fredag 2005

Ha vaknade i morse pigg och alert med mälaren alldeles bredvid bilen. Efter ett morgondopp, ja jag överdrev jag va för rackarn rätt trött p.g.a letade mange johansson hela natten, till halv 3 i a f men hittade inte volvo ngnstans...aya....åkte istället till ngt som hette mälarbaden...där var det lugnt och bra att stå. Som sagt, efter morgonbad så gled jag in på en camping och snåldushcade, fortsatte sedan ner till sundbyholms slott och på strandcafeet så köpte jag två mumsiga mackor och en kaffe, gick sedan och satte mig på kajkanten och såg på när de byggde winnerbäcks scen. Efter det så bestämde jag mig för att åka in till eskilstuna, snacka om tja tråkig stad....tills jag hittade en musikaffär där jag tillbringat en timme nu. Letade efter internet och ja vem kom till min räddning jo, en stooooor securtias vakt dök upp och han tipsade om biblioteket där jag står nu. Har nyss läst två musiktidningar medans jag väntat.

Aya de här bak blir less...nu ska jag ta å gå på stan och köpa fler slipsar och skriva mer mer mer...

 

Mange/Wandering around, and around and around, no


Torsdag 4/8 2005

Hej mina kära vänner, älsklingar, glada människor och fiender....

Vaknade upp idag och ja, vart är jag? Jag ser min bil i a f och tja, då är det lugnt. På något sätt så är Dex här också så vi ska gå å käka nu. Sen fortsätter min roadtrip down south.....

 

Tur att här fanns en dator i a  f då gick ju bloggen att uppdatera......igår va vi, förutom att vi sms:ade till Idde, så var vi på Olaaaaarrrryyyyys och ja det va väl sådär halv bra, sjukt mkt folk i  a f. Jag åt väldigt mkt mat och ja nu ska jag sluta skriva för jag hade noll inspiration för det här....

 

Mange/you get knocked down, get up again.


Onsdag 3 Augusti 2005

Jahapp där kom Cd ut....bränd och klar...då är jag nöjd med morgonen so far. Ska gå ut och känna på fönstren om de torkat så jag kan slänga upp de igen. Sen blir det väl att vattna tomater, skura golv och sitta i solstolen ett bra tag. Ska verkligen chilla chilla idag och bara slappa slappa.....sen måste jag höra med balkong killen om vi ska åka in till stan ikväll. Känns ju rätt värt men vissa skulle inte hänga med ut imorgon å, ja då vet jag inte om jag ids heller....aya den som lever får se.....

 

Sen åker jag på torsdag på e.m....hm...går och grubblar lite hur jag ska göra med allt, ska i a f packa i e.m så det är klart....hm...

 

Mange/call me, mess me on my road trip you know I will carry your faces your souls in my heart everyday, every evening, everynight........C u!

 

 


mangekonsert

mangekonsert

 

Sometimes så är jag på konsert och när de fotar så står jag likt frihetsgudinnan och rockar...sån e ja. Vi har gitarrat hela kvällen och druckit teeeeeeeeeeeeeee....mums....sån e ja...

 

Mange/Rocknroll....


Tisdag 2:a Augusti

F-n va bra!. Målade en massa fönster och vips så hörde jonnie av sig som inte hört av sig på några månader......du är som tokig men jävligt fin!!!

 

På onsdag blir det lite glädje med dex m fl. sen så blir det sthlm på torsdag/fre och sen winnerbäck.....mums.....

 

I övrigt så åkte jag å dex å käka i lövånger efter att ha besökt ånäset och konstaterat att alla mat va skitdyr....sen så gick jag in och glädje beställde en kebabtallrik och gissa vad den gick på, när det va dags att betala jo ett riktigt rövarpris....75 blodiga kronor....aya you only live once!!

 

You can smell some of the funk when we breeze by
We got nuff shit to go round, hit the peace pipe
We can do the dunkedy-dunk, and it's all night
Yeah baby the dunkedy-dunk and it's all thight

Teddybears STHLM!!!!!

 

Mange/Hey boy, get your rocks off, move boy, we put the clock on you boy
You can't miss, my friend you get knocked down, get up again


Måndag 1 Augusti 2005 fortsättning.

Häcken är klar och nu ska jag måla tre fönster. Jag vet jag är såååå duktig. Ut i garaget och jobba nu Mangan så blir du glad sen....ska poppa winnerbäck och leka timell.

 

Mange/And if there is no party going in a minute it will be. I promise you not roses. I promise I wear pink trousers.....in a pink pink world.....


Måndag 1 Augusti 2005 09:30

Sitter och lyssnar om å om å om igen på en bra låt: Kom ihåg mig.....Live från Helsingborg. En gryyyym version. Fast nu kom helt plötsligt Timbuktu...aya...

 

När du står ensam kvar på tå
När ytan inte går att nå
När du träffat botten
Kom ihåg mig då


När du tagit första bästa tåg
Och ger vad som helst för en dialog
När du står sist i kön
Kom ihåg mig då


När vintern gömmer dina spår
Så att du inte hittar hem
När du är vilsen i en
vinternatt, igen
Koooooooom ihåg mig då

Ganska skön text måste jag säga. Aya jag är på väg efter en skön natt  och kväll där det inte alls blev stan utan istället blev det fiske för hela slanten med Razz,Dex å Hampe. Sen hade jag en kladdizkaka som jag tog med mig till Razz och vi slurpade i oss den å Razz bjöd på Cappuchino. F-n norrland de e såååå fint.

 

Ska gå ut och klippa häcken nu. Brukar ta fyra timmar ungefär så idag ska jag köra utav bara....sen så blir det quality time med gitarren och städning. Tror ni jag längtar efter nya datorn och nya ljudkortet så man kan spela in på den.....igår utspelas följande konverastion:

Mange: Härligt Razz snart kommer datorn! (gnuggar händerna och mår bra)

Razz: Näe det känns som en hel livstid till den kommer ju....(va?livstid vad vet han som jag inte vet nu då..*Panikkänslor)

Mange: Ja men va det inte i början av Augusti?(säger det lite tvekande)

Razz: Ja men det är säkert minst 14 dagar kvar......

Hehehe.....

 

Mange/when I touched your hand, saw you beautiful eyes, how they looked at me, I saw a glance of hunger and I know I felt the same. Beauty, I paint your face before me even when I´m awake. Misssssss you!!!!


konsert

konsert

Mäktigt är det och mäktigt att jag ibland sitter här vid datorn och kollar på såna mäktiga bilder. Fyllde på min telefon idag p.g.a många "skäller" på lilla jag som inte har pengar på mobilen.....hjälp!!!

 

Mange/I travel far just to see your face, travel far just to hear your voice....