Bla bla bla bal bal bal lab lab lab Fredag 23/1 2008


Lite inför let´s dance i köket. Taget av Kenneth.

Lite gitarring - taget av Kenneth


Så var det äntligen fredag igen. Gud så skönt, denna dagen, en dag av glädje, förväntan, sakta nedvarvning(nåja efter kl 15:00 i a f) och sen sakta insupa atmosfären av att nu är det helg. Nu är det helg! Vad bjuder helgen på då?

Imorgon lördag uteaktiviteter med barnen troligen skridskor och väldigt mycket lugn och ro. Körslaget på kvällen såklart och ett besök på The Globe för att se Pers band Frost spela. Blir kieng.

Söndag har vi handboll med både Hilja och Kenneths lag. Full gas m a o.

Söndag eftermiddag blir det arbete på skolan och sen på kvällen så skulle Mackelito dyka förbi och om vi får till det så blir det inspelning av hans nya låt.

Mange/ Our fingers talked to each other.


Kingarna



Kingarna in action! Nu har jag slutat tidigt, barnen har kommit hem och klockan närmar sig 14:00. Det börjar bli dags att hitta på något igen. Hilja fotar och Kenneth leker med lego. Själv försöker jag elda och fippla på lite rent allmänt, tänka en del och fundera lite lagomt.

Mange/We sat in the backseat of a car......

Lördag 17/1 2009

Hej idag är det lördag och det är bra. Lördag är fina dagar då man får vara ledig, ta sovmorgon, spela mycket gitarr och bara känna lugnet i kroppen.

 relaxar med kaffekopp och gitarr!

Mange/lördag hela veckan

tisdag 13 januari 2009 23:37

Jag gör egentligen inte så mycket men håller på med en bra låt just nu. Ska skriva lite till och sen krypa ner i sängen och sova gött inatt. Såg en helt underbar film ikväll som jag lånade på biblioteket idag. Music and Lyrics var nog namnet eller något annat. Hur som helst. Mycket bra! Har sett tre musikfilmer på några veckor och alla har varit bra. Lagomt med humor, mycket kärlek och en massa bra musik. Once, The Holiday och nu Music and Lyrics. Grymt!

Jag och Derius har också hunnit med att lira guitar hero ikväll och haft jäkligt lugn och ro!

Mange/I can´t take an other night, without you to hold on tight....

Söndag 11/1

Det har varit en bra vecka. Första veckan på jobbet men också en vecka med barnen. Vi har idrottat litegrann varje dag, skridskor, skidor och igår körde vi fotboll på tundalshallen. Grymt skönt att röra på sig efter julslapparledigheten. Nu gäller det bara att ta tag i resten denna vecka.

Har rätt mycket att göra i eftermiddag/kväll på jobbet. Men så brukar ju terminerna vara.

Nu ser barnen Mojje på tv4 och jag slappar här med en kopp kaffe efter att ha röjt i köket, ställt in i maskinen och småfixat.

Mange/Som du målar mina tankar med dina ord, får mig att bli hel igen....

Stand by my side

Första jobb dagen detta år. Nu blir det skolan ett tag och sen blir det att ta det lugnt resten av kvällen. Det har man förtjänat!

Mange/Stand by my side say that you love me say that I am your one and only....