Ont i halsen

Fick ont i halsen nu idag på morgonen. Så får det inte bli eftersom det skall spelas in en ny låt i helgen som jag jobbar med. Viktigt viktigt!!!!! Nu blir det kurering och ta det lugnt i några dagar.

Vad bjöd måndag och tisdag på V5. Jobbade rätt hårt på jobbet, måndagkväll var jag på UG sen innebandy medans tisdag kväll ägnades åt att simma på badhuset. Nyttigt men ack så jobbigt. Ikväll(onsdag) har vi utbildning på UG och sen är nästan veckan gjord känns det som.

Mange/stiegge är nickelilltroll

Afzelius

http://www.youtube.com/watch?v=_WrAv7cIoWA&feature=related

Afzelius kanske en av de bästa!  Här snackar vi känslor.

http://www.youtube.com/watch?v=ORJICldJIOU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=9salu0FeDlo  och här blev det ännu bättre.

http://www.youtube.com/watch?v=shsar-IPzNs&feature=related  och här exploderar det.


Mange/f-n va rockroll är skönt

Magnus Hansson Robertsfors

Vad har hänt sen sist? Har varit en rätt slapp vecka måste jag säga med en skön helg som avrundning. Jobbade lite lagomt och fixade lite hemma men har också gått runt och varit trött. Vet inte varför men antagligen så har jag varit nära att bli sjuk men lyckats hålla tillbaka förkylningen. Känner mig lite smårisig idag men, men. Ikväll jobbar jag på UG och det blir kul - såklart!

Planerna för rockkonserten har vuxit fram. Det blir nog 4-5 band och helgen är 22 februari lördag. Plats centrumhuset. Mer info kommer.

I helgen så rockade vi lös på Leos Lekland vilket var riktigt roligt + det obligatoriska fredagsbadet. Bilder kommer(från Leos i a f)

Skrev också en del musik under veckan.......peppad av Hembränt förra onsdagen. Blev både bra och dåliga låtar. 

Mange/saknar dig, saknar varje del av dig, din röst, ditt leende dina fingrar genom mitt hår.....

SOLGLASÖGON MANGE

Glöm inte: Ikväll 17:05 P4 103,6. Nya singeln solglasögon.


Mange/Snubblar runt i en bubbla

Några vyer från januari

ibland äter jag pizza och umgås med trevlizar. Medans jag andra dagar tar kort på solnedgången i snörusket bygger en snölyktaoch ser på en snölykta eller en öde hall .

Mange/som en tredje droppe rinner höstpoet in......

Är jag död i den här världen?

Jag undrade själv vad som hänt, men efter galna sms, mail och frågor så måste jag åter ta bladet från munnen. Har inte jobbat speciellt mycket som det brukar vara när jag inte bloggar utan istället skapat. Skapat musik, spelat, skrivit nytt roligt material, rotat i det förgångna och tagit fram lite texter som, precis som Carlsberg, are worth waiting for. Efter att tanken med julskivan på något sätt föll, mest p.g.a kasst material så har jag skrivit några av mina bästa låtar någonsin under den här perioden. Blir inspelning nu till veckan så kampen att ta sig genom elden så att skivan blir klar innan sommaren har börjat.

Är jag död i internet världen? Nja, inte helt, ska ha kvar bloggen men facebooken kommer jag att ägna väldigt lite tid. Däremot så har jag ett nytt intressant webprojekt på G som kommer att bli bra!

För kännedom

Idag har dagen bjudit på handbollsskola och trevligt umgänge på kvällen. Samt en skymt av miss perfekt.

Mange/Ser du inte blicken jag ger dig, förstår du ingenting, ser du inte hur brustna hjärtan blir hela igen.....

Varför inte låta dig vaggas till sömns....

Instruktioner

1. Höj volymen litegrann
2. Luta dig tillbaka
3. Slut ögonen
4. Tänk på någon du tycker om

http://tv4.se/klipp/224902.html


Mange/Du vaggar mig till sömns. Dina texter får mig att rysa. Dina tankar är mina egna.


Lagade äntligen bilen ikväll

Bra gjort mangan! Så var bilen lagad! Bra jobbat och hälften vunnet. Nu gäller det väl bara att den håller ihop i framtiden ett tag igen.



A year ago!

Mange/Stumble around....

Skivbeställning

Skivor som finns för beställning. Några finns det bara fåtal ex kvar av. Priset är fortfarande 50 spänn styck.


Det går lika bra att maila som att slå en pling så skickar jag  direkt. Tar två dagar. mail:
[email protected]  phone: 070-5434853 och inbetalningskort följer med i paketet ;-) 

Av de gamla skivorna så finns det också ex kvar. 50 spänn CD och singlarna 25. Prutat och klart ;-).

Discografi:

2005 CD          Tales from Richsmile River County 

2005 Singel     Vi ska vinna idag/Kyss mig                                   (slut)

2006 CD          5 dagar 2 nätter
2006 Singel     Hem till jul/För dina blåa ögons skull
2006 Singel     It´s my life/Outsider
2007 CD          Ensam kvar
2007 Singel     Hem till jul 2007(nyinspelning)+låten Perfekt som en försmak av vad som kommer till sommaren.


En helg inte som alla andra

Idag har jag stigit upp, sett Kalla vinna, läst ur en Arnbok, skruvat i min bil, hängt upp nya gardiner, suttit och tänkt och spelat gitarr.

Vad har jag kvar att göra?

1) Gå på jobbet fixa klart inför morgondagen
2) Träna
3) Skruva klart i bilen
4) Gå förbi UG och fixa lite grejor.

Bilder från helgen som varit
Efter Arnfilmen så gled vi vidare
, trots trasig bil på Bishop  där vart det Irsihcoffe och en öl.
 
 lördagens rep där det diskuterades mycket och ja ett av de bästa repen hittills måste jag säga.
 friscomenyn från max efter billagning.     så upphetsad blev jag när jag såg maten. Dexter var trött och frusen men       gott var det och sådär riktigt GI gött!!!!.

Kvällen avslutades med biljardturnering på UG, där jag  trots elitspel, inte vann...märkligt. Fick se mig slagen i både biljard(tre matcher) och mariokart som jag i princip anses oslagbar i.....men men.....måste ha varit att jag fick ha tvåans dosa och det är alltid lite speciellt och kön var inte bra vid biljarden, bordet lutade och psykningarna haglade.........näe nu blir det hårdträning i i några dagar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kvällen avslutades lugnt och stilla och jag vaknade pigg å utvilad i morse...gjorde en 4:a 9:a(ngn som vet vad det är?) och sen slog jag mig ner framför Tv:n med mammsen och Sivan och såg Kalla fullkomligt pulveriserad motståndet. Rycket hon gjorde, fasen jag bara skrek å hojta! Såg Gunde vråla åt hon och sen hur han löpte vid sidan rakt upp medans Kalla zick-zackade i banan för att skrika fram henne ännu mer. Jag är imponerad!

Mange/Hålla i min hand, Ryggen så tätt i min famn, Känna doften av nyttvättat hår,Känna doften av värme doften av vår, I en bassäng av lycka,I en dröm med fri att tycka, Varma fingrar rör vid min hud, Vi ligger nakna i nyfödd skrud

                     

                                            Kunde vi stanna tiden en minut

                                            Kunde vi stanna tvinga fram ett lyckligt slut

                                            När solen gick upp var du borta igen


dag1

Det har varit några intensiva dagar, byggande, trixande, städande och ja allmänt mycket att göra. Tog en paus från detta och drog iväg in till Umeå för lite bio och andra trevligheter när fredagen äntligen kom.


Halvvägs till Umeå började laddningslampan lysa, svängde in i Täfteå och skruvade lite, vilket tycktes hjälpa då den slocknade. Per passade på att hänga med från Täfteå in till Umeå. I rondellen Ersboda tändes ABS lampan och efter ett tag SRS lampan(airbag). Fortsatte in mot stan då jag inte gärna kunde lämna bilen mitt ute i förorten. Det gick ändå ganska bra det här tänkte jag när jag stod i värsta bilkön utanför Max E4....då händer det som inte får ske...bilen dör.....jag vrider desperat på nyckeln, heldött! Paniken kommer och Per slänger sig ut genom ena dörren och jag genom andra och knuffar bilen(det har blivit grönt och alla tutar) genom E4 korsningen mot vänster, ni vet, mot Nolia. Vi springer som jehun och aldrig har ngn bil kommit genom korsningen i sån fart som denna dag....fortsätter mot djursjukhuset där mjölksyran börjar komma och det sluttar uppför....där tar det stopp......då kommer hjältarna(förutom Per som redan var den störste!) 4 stora starka brandmän slänger sig ur sin bil och vips står vi lugnt och tryggt parkerade på Djursjukhuset. Lämnar bilen och beger mig skyndsamt in mot city där vi ska käka Subway.......


Arn filmen då? Ja har man läst böckerna(typ 5 gånger minst) så har jag som så ofta förut målat upp bilder hur det ska se ut, hur det ska vara och det stämmer inte överens med filmen. Däremot så är filmen riktigt bra och jag ser framemot fortsättningen då det där ju endast avhandlade bok 1 och 2....(finns 4).


Nu måset jag dra Rep!



Repet gick kanon, låtarna satt grymt tight, men jag spelade av ytterligare en sträng på basen...men men.....Efter repet studsade jag och dexius in till stan för lite bilmek. Efter hårt jobb, mkt vilja och kalla fingrar så startade(här hade jag tänkt skriva fanskapet) bilen och vi gled tillbaka mot Robertsfors.


Kom nyss in genom dörren, frusen men vid liv och bilen står här tryggt på infarten...dock har jag en del detaljer jag måste byta.


Nu turnering UG....mer info kommer


Kvällens tre säkra

V65

avd 1: nr 6
avd 3: nr 4
avd 6: nr 3

resten av systemet ser ut så här:

avd 2: 1, 3, 4, 9
avd 4: 1, 6
avd 5: 1,2,5

För kännedom

Mange/swimming in the rain....

Shoppingrunda i stan

Igår var det en helt okej dag! Jag jobbade vidare med studion och kämpade på för att komma ut ur burken(gamla micbåset). Det håller på att lossna litegrann. På kvällen så tog jag det rätt lugnt, jag betalade mina räkningar och såg mig omkring i huset, städade rätt hårt och fipplade på med lite av varje här hemma. Lutade mig sen tillbaka i soffan vid 23 tiden och gjorde en riktig GI kvällstallrik med Bullensgurkmaja, ketchup och rostad lök. Det var gott och väldigt nyttigt. Sov som en gris innan jag till tonerna av mobilen studsade upp i morse. Åkte in till stan för att shoppa lös! Vart nya lampor till spotlighten, Chicho fick en ny sko att bo i, i sin bur och jag vobblade in på Musikanten och kom ut med en ny gitarr(till UG) och ett ishockeyspel(till UG) och så fortsatte hysterin tills det blev dags för enräkmacka och kaffe. Det var gott och mycket mycket, mycket välförtjänt. Fortsatte in till stadium, Dressman, Kappahl och HM. På Stadium fanns ett par benskydd som jag tyckte stekte rätt hårt och som jag nog ska ha på mig i sommar när jag ser fotbollsEM och lirar spontanfotboll på arena Tunnan efter matcherna, eller så kan ju ngn stekhet forward köpa dem och göra en massa mål!!!!!!!! 
Mitt stora mål med dagen var en matta och vet ni vad? Jag hittade en, eller hittade och hittade är att ta i. Fick lov att betala för den inne på rusta men där fanns den, röd, stekhet och lite mysig skulle jag beskriva den. Mjuk att gå på och ja, passade in bra i mitt nya rum.

Mange/Vill ha dig i min famn, viska tryggt ditt namn, känna din puls slå mot min kropp, kyssa din mun känna hopp, om att livet vänder åter som vinden ifrån land, smeker över himlavalvet, känner din hand.....................hell yeah! skål.

2008

2008 kommer att bli ett bra år.

Mange/Snubblar runt, viskar hallå?


Jakten på att komma ut ur burken

Det gamla micbåset revs, vek ihop för transport ner i källaren.grundmålade de nya väggarnaslängde ihop nya golvlister och målade.Det blev dagsför en kaffe kopp och under tidenså började jag fippla till en basfälla    
strök tyget och spände upp det .

Därefter limmade jag på ljudplattorna och klädde plattorna i olika tyger jag haft liggande(nåja ett var ett gammalt lakan från landstinget som min mor skänkte.....

    Nyårnatten gick och jag fortsatte arbetet med lite småfippel under dagen. Kvällen ängades åt lite olika sportsliga aktiviteter. 1: Badminton. Här skrällde jag rejält och vann, efter hård kamp matcherna. Utmaningen fortsatte i footside(just det inte foot sal), innebandymål badmintonlinjer där jag fick en tuff lektion i teknik. Storloosade inledningsvis två av matcherna(skyller på att jag inte spelat på länge) för att sedan göra några riktiga läckerbitar till mål. Tempot hade varit högt och det var nu dags för lite mer precisionskytte. Fem bollar från 11 meter en rockring i krysset och första rundan oavgjort. Andra smekte jag in boll efter boll i klykan och gick segrande ur precisionsskyttet för att lika snabbt bli nedtagen på jorden då det gällde distansskytte med målvakt. Sköt tragiskt dåligt, fyra av fem utanför!! Allt skulle tillslut avgöras på straffar. Här tänkte jag mig ha en rejälchans efter att ha tagit 3 av fem straffar. Döm om min förvåning då jag bara skulle steka dom vid stolpen men sköt tre utanför och två räddades....Hm.....vad händer. Slutresultate får ses som hyfsat jämt och det var två tröttisar som lämnade sporthallen!!!

Idag onsdag fortsatte jobbet. Upp med kedjor och krokar i taket för ljudplattan.   upp med spotlights och  vips började rummet likna något. Imorgon blir det stan på morgonen och köpa en matta + ljuddraperi som kommer att gå i en halvcirkel med vajer jag snart sätter upp.

Nyårslöftena blir följande:

1) Återuppta träningen 2-3 pass
2) Äta bra och sova bra
3) Skriva mycket musik och spela in en massa bra låtar
4) Lämnas öppet tillsvidare

Mange/I stand in the middle of the crowd............

Nytt år - Nya möjligheter - Nya tankar - Nyårslöften

Okej gott folk! Här skall det snart presenteras årets nyårslöften.

Förra årets var som sagt:

1. Tänka mer på mig själv
2. Komma igång och träna igen
3. Spela in en massa musik och riktigt njuta av livet varenda sekund.
4. Börja ta tag i saker och ting........

Årets håller på att ta form.....presenteras inom några timmar...måste grubbla fram och viktigt att de går att hålla.

Mange/2008