Bom bom



Besökte Widings akupunktur igår. Har verkligen aldrig haft ont någonstans i kroppen någonsin under livet, nåja förutom små skavanker, MEN aldrig som nu. Konstant smärta. Hur som helst så var väntetiden en månad i Robertsfors på företagshälsan så nu var goda råd dyra. En behandling och jag hoppas det börjar släppa under helgen.........



Nu ska jag ta och gå över till mitt otroligt trevliga arbetsrum och göra lite nytta. Blir kieng.

Mange/Bom bom, tell me you love me, bom bom.....

Stekarna Robertsfors



Stekarna!

Mange/Like that first slow dance and that first long kiss.There ain't nothing baby better than this.It's like a beach blanket and a bottle of wine. It feels something like summertime....................yeah it feels like summertime

Lördag Söndag 22/3

Så blev det bröloppsfest. Danne och Emma hade en jättetrevlig vigsel på lördag. Här står vi och steker.
Bröloppsvalsen                  SmåStekarna    
  Så här kan jag se ut när jag är glad.

Mange/I skate on the clouds hijacked an angel of love....

En sjukt trevlig lördag, en bra söndag och en mycket trevlig vecka

Dagarna flyter på och jag blir en allt sämre och sämre bloggare, MEN(som Tony Irwing säger) så ska jag försöka skärpa mig en sista gång och nu uppdatera med lite bilder och snack. En grymt trevlig lördag inleddes med Liverpool fanclub träff i Umeå, 09:00 utanför McDonken och där träffade man ett gäng personer man inte sett förut(förutom Håkan och Jonny å Elle såklart) . Vi åkte upp till Haga skolan och spelade en fotbollsturnering där man hade turen att hamna i lag Gerrard. Vi inledde lysande med ett riktigt klapp klapp spel och vann första matchen med 6 - 2 sen gick det lite troll i spelet men vi lyckades stå upp bra stundtals och slutade på en hedervärd 3.e plats tror jag eller kanske 2.a. Därefter Olles med match mot United där vi segrade med 4 - 1 efter den så såg vi AIK vinna mot Linköping för att sedemera på Sudden Death i måndags slå ut dom ur kvartfinalsserien. Skönt.

Jobbdagarna gick av bara farten och jag jobbade rätt hårt under veckan med både musik, video och såklart arbetet på skolan. Inget problem med fritiden. Nästa vecka ska det vilas desto mer.

 
    Liverpool hörnan på Olles      
Grymma Team Gerrard   
Så här glad är jag ibland...

Mange/Vi stod tätt tillsammans, ville stanna tiden........

Pangarn

Vad har hänt sen sist. Jag har varit dålig på att blogga men skyller på att jag har haft otroligt mycket att göra på jobbet och jobbat både kvällar och dagar i fullgasfart. Har fortfarande ont i axeln hela tiden och ja, man blir nästan galen på just det.

Positiva saker då? Liverpool stor vann mot Real igår och Skellefteå är på god väg att sopa rent med Linköping i kvällen kvartsfinal.



Den här låten tror jag blir obehagligt farlig i helgen melodfestivalfinal.....

För kännedom

Magnus/hej hopp jag susar fram i världen....

mange

Men min absoluta favorit är den här versionen när Alcazar har vunnit första deltävlingen.

Mange/Stay the night!

Dagarna innan Mars och första Mars

Vad har hänt? Jo helg har det allt varit med melodifestival där tyvärr inte ThorLeifs gick vidare och Carl-Jan åkte ur Let´s dans så vips var det inte så bra.



Men helgen var ändå helt okej såklart, för helg är ju alltid helg, sen startade sportlovet med fotbollscup för Hilja och Kenneth. Den flöt på bra.
  Kingsen på UG!
   Bullbak och Skidåkning och Fadde å Mollan som delar mat och vatten.



Mange/Sitter här och ser mig omkring.......