14 Juli 2009 2

Har varit sjukt dålig på att uppdatera bloggen: Vad har hänt? Vi har varit i Lycksele på djurparken, bott på hotell och sen blev det älgfarmen i Bjurholm på vägen hem. Där gillade väl barnen kalvarna mest medan man själv var halvrädd för älgarna.  Badat en massa på både lufta och killingen, tränat mycket sprungit och kört styrka så man kommer fit for work till hösten. Hilja har fått sin första Öring i rickleån och Kenneth dragit en gädda hos Mormor. Fiskat i Sikeå och dragit en 20 abbar som vi grillade och åt till middag. Hm......det var bara några snabba stolpar för min egen skull.

I världen: Jackson är fortfarande död, mördad eller inte, konspirationsteorierna växer.

Mange/Känns som en bubbla, bubbel, bubbel.

Utkast: Lördag och ...

Lördag och Söndag har snart gått, eller Lördag har ju såklart gått redan men söndag är också på god väg att ta slut. Sitter just nu och ser finalen i Confederation Cup mellan Brasilien och USA. Otur att inte Spanien gick till final då halva laget består av Liverpoolspelare. Hur som helst så hängde Alonso in frispark idag mot Sydafrika och de slutade trea i cupen. U21 EM har pågått här i Sverige och vårt unga svenska lag har gjort det mycket bra. Härliga coacher som vågade gambla ända in till slutet. Söderberg, söderberg. Släppte som vanligt vänsterkanten i ett läge då det var viktigt att skapa tryck.

Lördagen tillbringade vi i Långsjön till att börja med. Badade och tog det riktigt lugnt och jag fick inleda dagen i solen ner mot sjön spelandes gitarr med en kaffekopp vid min sida och barnen badandes vid bryggan. En andfamilj korsade sjön och idyllen var ett faktum. Vi åkte hem och sen tog vi oss ut efter Rickleåns stränder där vi letade drag och hann bada lite lagomt. Åkte förbi mormor och Göran, fick en rökt sikmacka och njöt. Dexius dök upp på kvällen och tog med sig Kenneth för fiske medan jag och Hilja jobbade på med hennes nya crosscykel vi bygger.

Idag söndag studsade jag upp med härlig energi. Gjorde kaffe och satte mig ute på bron och njöt av den stilla morgonstunden. Härligt är ordet. När alla andra vaknat och frukostat så drog vi iväg till Lufta och stannade där till klockan 14 då det blev käk på restaurangen och sen hemfärd. Vi målade Hiljas styre grönt och ja sen var det mest packångest och sådant innan de skulle iväg till mor sin.

Jaja mot nya äventyr.

Mange/Bom bom