Ngn undrade

Om det var mina egna ord som var bakom namnet och jaooo så är det. Taget från en låt jag skrev för ca ett år sen: Break up.

Bäst just nu: Winnerbäck
Bäst just nu: A-pojkarna Sikeå SK avancemang steg 3 pojk sm.
Bäst just nu: Jag
Bäst just nu: Hill å Kell
Bäst just nu: Maten jag åt idag
Bäst just nu: att jag ska gå ner och städa nu

På den gamla goda tiden så var allt så bäst just nu men lite saker är det nog fortfarande. Hjälp vad trött jag är. Ska sova som en liten gris inatt, och ja magnus jag ska gå och lägga mig i tid. I övrigt har det varit en relativt händelsefattig dag. Har skrivit betygskriterier i Svenska och jobbat lite på hemsidan jag administerar. Om någon är intresserad kan man också läsa om allt som hände i helgen.

http://www.sikeask.se


http://mange.bilddagboken.se

Aya ska gå ner och plocka ihop lite nu..

Mange/Remember sweet summer romance with strawberries and guitarrs....

Jerry

Jobbade åt Sikeå ikväll på Jerry Williams show ringside. Jag säger bara: I can jive I can jive......grymt bra men jag har huvudvärk...hm...ska ta ett stort glas med något rött i. Saft eller vatten eller nå... :-)

Mange/Carried your shoes in your hand, walking on the thepid asphalt. My hand around your neck and I felt, I felt, I felt every breath you take. And so warm night that you don´t hesitate to take the long way home. We where kind of drunk but not so drunk that we didn´t know what to do. You told me ´bout a loverthing and you told me ´bout a girl. That had been in love for long long time and just falled for the guy how wrote......This song about a summer night, this song about me and you......

En fredags e.m bild

En fredags e.m bild

Mange/a little picture that reminds me of a friday afternoon....It´s friday afternoon and we´re so happy.....

fredag e.m.

Nu tänkte jag på vad jag ska göra i helgen om ni nu vill veta. Ikväll Jerry Williams här i Robbiz. Därefter så åker vi till Sollefteå och spelar handboll lördag och söndag. Sen är det väl vanlig vecka igen. Har varit mkt i veckan så mkt att man inte ens hunnit sitta vid datorn. Min nya dator har kommit men ligger fortfarande ouppackad nere. Ska ta tag i det. I övrigt är allt ganska så bra. Ska sova länge imorgon för vi åker inte så tidigt. Packar ikväll efter Jerka.


Mange/stundtals surrar mitt huvud av tankar på sommaren....jordgubbar, miniz å kajen...


Onsdag

Då sitter man är och jobbar på jobbet, ja vart annars undrar väl ni? Ja man hade ju kunnat vara ute och jobbat lite lätt i snön eller nå…aya varför har jag inte skrivit något i bloggen? Jo har haft så sjukt mkt att göra och inte varit hemma föränn sent varje kväll. Nu blir det något lugnare hoppas jag efter den här helgen. Jobbar bara mån-ons då så ja, det ser bra ut. Har ändå hunnit spela mer gitarr än på mycket länge och pillrat ihop några nya snygga saker. Ska snart ha sista samtalet för ikväll och sen sticka på Sikeå SK´s årsmöte. Alltid något att göra..hehe. Men när ska man hinna städa och göra fint?
 
Lyssnar på: De tomma stegen (Winnerbäck)
Läser: Bukowski
Senaste filmen: Sagan om de två tornen
Senaste jag mötte Lassie: Såg Anders Sundström på arlanda.
Senaste låt jag spelade på gitarr: Break up
På den gamla goda tiden så åt jag: Potatis och Kött
Idag åt jag: Mackor och två riskakor och sen tog jag en banan innan jag gick hit. Dock lingongrova.
 
Imorgon utvecklingssamtal och sen handbollsträning. Fredag polleteringen på Folkets Hus och lördag handboll i Sollefteå. Söndag handboll i Sollefteå.
 
Mange/Phoned home early, when the night was young. Stood hanging by the bar, with the boys and I sang…..

En liten söndagsbild

En liten söndagsbild

Mange/ibland tar jag en liten söndagsbild. Har en massa bra böcker jag ska läsa nu. Har spelat gitarr sjukt länge nu och känner att jaooo nu är det dags att sova.

Bad

Det blev som väntat 2 segrar idag. Vad annars? Nu badar vissa å vissa sitter här och hänger. Ska skriva mer ngn annan gång.

Mange/Såg dig gå iväg och jag lät varje minne av dig, sakta lägga sig tillrätta. Det är höst!


Halsont


Ont i halsen och allmänt trött. Somnade några timmar med Kenne tidigare under kvällen men nu är jag trött igen å ska krypa ner i sänge. Så grymt skönt. Vårt lag åker och spelar tre matcher i Älvsbyn imorgon. Det blir great. Jag känner i hela kroppen att det blir minst två segrar. Sen är det pojk-sm nästa helg. Blir roligt det med. Där skulle det kännas skönt att avancera till Steg 3. Skulle också behövas.

Aya har käkat hos mor å far idag. Hilja stannade kvar. Vi åkte till laxbacken och tog en kaffe. Ramona var förbi, Glenn dök upp å Dexie åkte nyss. Ha en fin kväll nu!

Veckans låt: De tomma stegen (L. Winnerbäck)
Veckans bok: Idun (Johanna Hildebrand)
Veckans kommentar: Idah säger: Jag snubblar....På vad frågar jag. Jag snubblar på marken...hm.. :-)
Veckans bästa:
http://www.aftonbladet.se/blogg/virtanen/071005105750_singel__nt_r_fishy.html
Veckans drygaste: Hm....Masken Carlsson Leksand?
Veckans överaskning: Träffade Miniz på msn igen sjukt länge sen..haha
Veckans resa: Ngn som är i Israel?
Veckans jobbigaste grej: Att göra den här grejen.
Veckans varför gör du den då: Jo därför att jag var inte helt sugen på att sova
Veckans godaste mat: Ris, Köttfärs, Amerikanska grönsaker
Veckans upplevelse: gitarren jag har på mitt arbetsrum (Ger B. Rosenströms låt värdelös en helt ny dimension)
Veckans sista ord: GOD NATT HA DET BRA
Veckans har du matat foppa: Japp idag
Veckans har du matat Pepsi: Japp idag
Veckans har du fått en räkning av Telia idag: Japp idag
Veckans fest: När?


Mange/Hon trampar hem på sin röda cykel och kanske träffar hon någon annan. Jag tar på mig halsduken. Det är höst i hjärtat...

te och winnerbäck

Satt i min ensamhet eller inte, för Razz var ju här men sen åkte han när efterlyst började så det var ju lite spooky så där att sitta själv så jag hämtade min mp3 och satt å smålyssna på Winnerbäck. De va grejor det. Sen drack jag te igen och hämtade ett täcke och till Aschbergs trygga röst så somnade jag på soffan. Vaknade efter 10 minuter och insåg att de va dags att glida upp i sängen för att sova och jag tänkte bara skriva en liiiten blogg först.


Mange/Vi hade setts förut, eller var det mig själv jag såg när jag såg dig gå förbi. En tvillingsjäl eller ett hjärta fyllt med lugn, ett tyst lugnt andetag en varm kind mot min.....

har uppdaterat sikeås hemsida i ca 2 timmar

sjukt mkt jobb. Aya skitsamma. har varit en hyfsad dag. Var i a trevligt att hälsa på Malle å Jea en sväng på kvällen samt middag hos mamsen å pappsen med hill å kell. Alltid lika bra å gott. Nu ska jag gå ner å städa ihop på köksbordet. Bara Ella-Flower vet hur det såg ut där......kaaaaos.

I övrigt så har dagen inte direkt sjudit av inspiration utan alla går omkring och verkar lika trötta. Ska ta mig samman nu och gå ner plocka ihop, duscha och sen ligga och läsa en ny bok. Kan behövas.


Mange/Vi gick hand i hand genom mörkret som föll likt löven omkring oss, i mina armar jag dig höll. Vilda som November, stormar och romans, i mina ögon var du den vackraste som fanns......

ja så va det tisdag då

ja så va det tisdag då

ja så var det tisdag kväll då. Lugn och skön dag. Skönt att vara tillbaka på jobbet, synd bara att man inte kan ha hill å kell med sig hela tiden. I a f så har jag nyss kommit hem från handboll. Det var ett trevligt pass med en massa trevliga människor på både kryckor å utan kryckor. Aya nu ska jag krypa i säng. Och ja: Tandläkaren är en klassfråga!


mange/jag såg ditt ansikte hur det lyste när vi pratade om du och jag...

Virtanen och singelliv

haha äntligen en bedömning av oss singlar. Måste bara läsas. Jag är singel men hade en annan uppfattning om varför...men aya...read it and weap!!

http://www.aftonbladet.se/blogg/virtanen/071005105750_singel__nt_r_fishy.html



Mange/haha in a good mood

Båttur

ja alltså har varit en skön dag. Var hemma med Hilja å Kenne hela dagen. Slappade, lyssnade på bra musik såg film, lagade god mat och sen var vi ute i skogen på e.m. Rodde lite båt i ån å hittade döda djur i skogen. Kvällen blev lugn och nu sitter jag här och ska fasen ta å krypa i säng.

Mange/tired!

En söndag morgon

Studsade upp pigg och glad fast det vart sent igår. Efter att ha varit hos Razz och ätit middag så satt vi då sedan här hela kvällen nästan och lirade gitarr, småpratade, spelade ett sällskapsspel där Joel J vann. Sjuk skräll!! Gick en sväng genom byn på kvällen och såg att det var sjukt mkt folk utanför PRO. Gled diskret förbi utan att synas.... ;-)

Aya nu ska jag gå på jobbet, sen konsum, sen Jenningshallen och sen kommer superhjältarna: Hilja å Kenne! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.


Mange/Longing for you, longing for youuuu

En lördagkväll

En lördagkväll

Å så en lördagkvälls bild efter att ha varit och käkat middag hos Razz å Linizen. Det var sjukt gott. Jag, Dexie, Wille å hans tjej var där. Sen anslöt Joel J och jaooo nu åkte vi hem...ska gå och duscha....idag har väl det inte hänt såå himla mycket. Var först på badhuset, biblioteket, satt i sekket under sika matchen, åkte hem, åkte och handlade, åkte till Razz, åkte hem å nu ska jag väl ner på en fest här i Robban. Hare gött!


Mange/we went to a discotek and we were dancing in the streets we met som girls that really, that really could move their rocking feets, I called up Billy and said, call all the boys I´m home again I love to rock and I love to roll a´n roll a´n roll a´n roll.....

en lördagmorgon bild

en lördagmorgon bild

En bild som visar hur man kan se ut en lördagmorgon, t ex idag.


Mange/Like wild roses I climb and climb....

det jag skulle säga

var att länken fungerar nu till filmen:


http://www.weddingcrashersmovie.com/crashthistrailer/index.htm?id=193334

bilddagboken:

http://mange.bilddagboken.se

Sikeå SK

http://www.sikeask.se



mange/fear what you can´t see


now everything works

ja efter en intensiv kväll med programutdelning, trevlig samvaro, vi hängde på UG ett tag och gjorde reklam för handbollen, jag jimmy J, razz å dexie sen blev det lite  gitarr spel med dexie och så stöp jag i säng tiiiiiidigt för att vakna sjukt utvilad. Inledde med en massa städning, sen blev det att åka på järnaffären och köpa lite grejs och nu ska jag gå ner och ta en till kaffe och sen släntra över på badhuset. Därefter vet jag inte riktigt vad kvällen bjuder på mer än att jag ska ta hand om mig själv, slappa, slöa, ta det lugnt får se om man går förbi storpartyt här i robbiz....aya den som lever får se.


Nu känner jag inspirationen flöda så jag ska gå ner och bära in lite ved å slappa.


Mange/Jimmie was a young boy, he tried so hard to be tough, he wanted everybody to see him. He just claim for beeing seen....well ´hey his Lisa sits at home everynight with there little girl.......

jag vet, ngt fel på länken...hm

Hm...ngt fel på länken här under. Ska kolla!


Mange/I like your style and the way you move yours hips next to mine....

handboll


Ja vad ska man säga. Handboll är kul och visst vart det handboll i veckan. Träning tisdag, styrelsemöte onsdag, träning torsdasg och träning fredag e.m och matchprogramutdelning på fredag kväll...hjälp!!

ja men nu ska jag verkligen gå och sova för den här veckan har det blivit för lite sömn, för lite arbete och för mkt nöje och relaxing. SKÄRPNING HERR HANSSON!


mange/beauty if there is someone I often miss it´s you. I paint your face before me as I go to bed. I paint a thousand pictures of your eye. And I can imagien your voice and your smile. I paint them in my lullaby......

moviestar

Ibland skickar snälliz sofia såna här fina filmer till migiz:

http://www.weddingcrashersmovie.com/crashthistrailer/index.htm?id=193334

mange/ska sova så gott nu.

Hasse

Så kom man hem och visst blev det en lång dag. Vi stack till stan på e.m och sedan vart det handboll och nu sitter man sonika här hemma. Ska verkligen hoppa in i duschen för lite avslappning. Nu funkar inte webcamen hade tänkt ta en bild...aya så kan det vara. Ni får nöja er med en målad.

Tisdag

Lugn start med levnadsvaneundersökning för åk 9. Fortsätter med SO för åk 8, sen språkstöd och sen konferens. Lugnt och skönt. Sen sitter jag och grubblar om man ska åka till Umeå med Dex innan handbollen...hm...får se får se vad man hinner, orkar och vill....


Mange/Just that silent calm that I feel, that I feel when I´m with you

Måndag forts...

Måndag och nu är middagen slut för nu skulle Stina vidare på möte på Brukspatronen. Jonnie hörde av sig å det är ju alltid kul!!! Nu ska jag ut och gå eller springa eller kanske tar man en tur ner till hallen och ser på lite handbollsträning. Det blir great vilket som!! Jag hann i a f väldigt mkt idag både på jobbet och nu på e.m. Bjöd på pasta/sås/sallad å jaoo det var mkt gött.....aya ha en fin kväll alla. Jo det är Johanna Hildebrand som skrivt Freja. Grymt bra bok. Ska sträckläsa klart den ikväll och sen låna del 2.


Mange/You stand like a clown in the rain, what do you want, do you know that yourself? Claim for fame....

Måndag och Freja

Läser en sjukt bra bok: Freja! Låg och sträckläste inatt och grubblade lite.  Usch sjukt trött idag. Middag för kollegor ikväll, Comenius möte, handboll på tisdag, styrelsemöte på onsdag, handboll på torsdag tur man är ledig i helgen. Sjukt mkt just nu....

Näe nu är det dags att gå vidare på ny lektion med nya trevliga utmaningar. Hare bäst allihopa.


Mange/Sad and lonely, sad and lonley once again.....

Comprende?

Comprende?

Så här ser jag ut när jag inte förstår något när t ex en borgmästar talar tyska i en timme. Försöker se sådär intelligent förstående ut och lyckas kanske inte så bra.  Nu är det fotboll!!!

Mange/To the top!

surr och så

Alltså igår satt jag,Dex å Elin å småsurrade om allt och plötsligt slog det mig hur kul det verkligen är att man lever....alltså livet som sådant är ju så sjukt och roligt. Hade värsta problemet att hålla mig för skratt hela kvällen bara just p.g.a att man lever. Sen stressade väl Dex ngt enormet eftersom han skulle ha sååå mkt grejor med sig till Boden i helgen. Vi däremot relaxade rätt hårt och tja satt mest och lyssnade på musik...

Idag ringde Dex tidigt och meddelade att de spelat oavgjort mot Malmberget. Det är great p.g.a MAIF är ju norrbottens bästa lag, så då får man vara glad och nöjd. Däremot blev jag mindre nöjd när jag ringde upp tre timmar senare och vi hade loosat mot Norrlands sämsta lag......hm...underskattning så det rykte om det enl. Dex.

Vad bjuder kvällen på? jo ska väl se fotboll och sen krypa i säng. Hade värsta inpspirationskicken igår och satt uppe alldeles för länge och tja, Kenne är ju inte den som slaggar ut på morgonen om man säger så..

Aya ha ett underbart liv alla som läser detta! Och riv för guds skull inte UMEÅ!


Magnus/If life seems jolly rotten, theres something you forgotten, and thats to dance, laugh and smile and sing.

J-vla Office

Jaha fick tillbaka datorn igår men vad händer jo såklart, fortfarande system fel 10....vad ska man säga...ingen komkpensation är nu längre för stor för mig.......grrrr blir så sjukt förbannad....


Aya ska gå och prata med mattias nu.


Mange/Kick to the right kick to the left...

Skåne och allt

Ibland så sitter man här och förundras över att tiden går sjukt fort. Såg på klockan i morse och insåg att vi skulle se film på svenskan med 9órna. Kartövningar m. 7´orna och sen SO med 9 och Sv m. 8 och Sv m. 9 och ja nu är nästan hälften gjort. Skönt skönt.

Sitter och lyssnar på Takida. De e grejor det..

Mange/Just that silent calm that I feel, that I feel when I´m with u.....

mesmerize

Haha ja såklart det va mesmerized jag menade. Sjukt vackert ord...thanx!! Har nyss lagt i säng Hilja och Kenne det vart lite senare ikväll p.g.a Dex Karin å Jani satt här och surrade i flera timmar. Alltså jag såg en läskig sak idag som jag vart lite stött över. En mamma stod och jobbade och slet ute på sin gård. Hennes son ca 2 år? och dotter lite äldre sprang och lekte. Sonen gick och plockade två blommor och skulle ge till sin mamma. Han sprang och såg jättelycklig ut. Hon tittade på blommorna men tog dem inte trots att han visade hur tydligt som helst att han ville att sin mamma skulle ta dem. Näe hon vände ryggen till och återgick till stenarna hon pillrade med. Då vänder han sig till storasyster med blommorna och hon vägrar också ta dem så den lille stackaren slänger tillslut blommorna på marken och stampar på dem och rusar gråtande iväg.......

Aya så kan det vara ibland..och jag är ju expert på att se allt......

I övrigt har det varit en bra dag slapp och skön....precis som livet ska vara ibland.


Mange/I wish I could mesmerize you I wish I could make you love me.....I wish we could fly togheter....

piesoup and panncakes

Är det nog inte idag men jag ska ändå äta här på skolan. Man kan ju be till ngn högre makt att det ska vara något gott p.g.a är sjuuuuukt hungrig.

På tal om ingenting så kommer i a f min dator idag. Efter tre veckors tid. Office ringde och frågade vad jag ville ha för kompensation så jag drog till med att en skrivare skulle inte sitta helt fel. Hm...vad kan man annars ta? Ngn som har några tips....presentcheck på Estrad är nog omöjligt men tja vem vet?

Ska gå och jobba med Stilla Havet med 9órna nu. Det rockar rätt lite men det går ändå. Tur man har en bra klass.....

Ha ett underbart liv...

Mange/ When I got up and I saw your lipmarks on my cups. Was picked up so early, I had to leave you sleeping in the bed.

Ps: Vad va det ordet memorilious betydde....hm...ngt fint va det...

Bilder från tyskland:  

http://mange.bilddagboken.se 

http://www.sikeask.se  (webmaster på denna)



Kajsa bättre tröja nu?

Kajsa bättre tröja nu?

Jag fick värsta dåliga samvetet mot lilla miniz  när jag såg mig själv i Scan tröjan...hehe...vad har hänt ikväll då? hm...jo har spelat jättemkt gitarr, lekt med Hill å Kenn. Varit grym på att rätta uppsatser och nu så hamnade jag här och funderar skarpt på att gå och sova redan nu. Skulle vara grymt skönt att vakna utvilad imorgon.....ja jag vet, det förtjänar jag förstås....bra dag på jobbet....nja...bra dag hemma...alltid.

Mange/I write you a love song if you say that you love me. Say that I´m the one and only....




bilder från tyskland

mange.bilddagboken.se

där finns några av alla bilder som togs.....


mange/rumble rumble rumble rumble rumble up to Boden this weekend!

rumble around with the party sound

hemma

Mange/I sit and wait....will I wait forever?


Äntligen hemma

Fast egentligen ska man inte skriva så för det har verkligen varit en helt underbar resa. Försökte beskriva alla mina intryck igår men ja, jag vet inte, blir mest mat och dryck och j-vligt trevlig personer man kommer ihåg. Här kommer en kort resume av resan:

Lördag

Vi åker med SAS till Sthlm. Jag förvånas över att man inte ens får sig en liiiten kaffekopp på planet. Men, men efter glädje kommer sol för vi fortsätter med SAS till Göteborg och där byter vi till LUFThansa och får äntligen liiiite Service. Ankommer på eftermiddagen till Frankfurt där det sakta men säkert utbreder sig ett kaos eftersom Stina(den enda i världen utan mobil) har missat sitt plan i Frankriket och sitter fast på en flygplats Gerona utanför Barcelona. HJÄLP.

På flygplatsen väntar våra elvers värdar och barnen försvinner och vi blir hämtade av ULLI computer master....väl framme packer vi upp strålar samman med Vicki å går ut för att möta Peter och Roland alla tre Lichtensteinare för att förse den torra strupen med lite viktig dryck. Där sitter vi och surrar halva natten(som vanligt) och äter en strålande middag. Bakad potatis och Entrecote för mig....gött gött. Vi delar också på en flaska vin från de lokala odlingarna.

Stina anländer i a f till Tyskland och sover hos Gabbi i Wirlwiller. En by ngnstans vid flygplatsen.

Söndag

Kyrkobesök. Ulli och Vicki sjunger solo i kyrkan. Sen bergsvandring, som verkligen visar sig vara en vandring. Vandrar fram i ca 2 mil och sen en picknick i en gammal borg. Därefter går vi ca 2 mil till till byn Wirlwiller där vi stannar under kvällen. Äter gött mår gott och ja allt är på topp.


Måndag-Torsdag


Varvas med jobb, besök i Trier, represenationer hos borgmästare, skolledare ja allt ni bara kan tänkare, en massa roliga stunder, sånger, middagar, goda viner ja....i stort sett så kan man säga att man bara behöver gå runt och njuta....


Hann även under denna tid skriva två helt nya låttexter som jag tror jag ska gå och sätta mig med nu och försöka sätta musik till....får se hur det går. Har inte rört en gitarr på en vecka och inte heller idag..


Idag så har vi varit och plockat kantareller och hittade en död hund och en död bil med mossa på sätena. Vi åt köttbullar till lunch. Razz dök upp och vi tog en kaffe. Jag bjöd maggan och oviz på middag. Kyckling och ris och ja nu är nu. Det vart rätt sen middag men hjälp va gött och jag va verkligen hungrig.


Thanx for the comments my friends. To the rest of you I just say: always look on the bright side of life för ja, livet är sååå härligt och roligt och kul och ja vad ska man säga, sjukt fantastiskt...



Mange/u send a last sms but to me it just sounds like an sos........ :-)