En fredag en lördag en dag ett liv två dagar kul!

En fredag som inleddes med lite jobb och sen utgång med ûber trevliga personer. Vi hade sjukt kul och en massa gitarrspel. Kom hem med ett gäng senare på natten bjöd på omellett + köttbullar och någon gång vid 04 så tömdes tillslut huset och jag gled in i drömmarnas rike. Lördagen inleddes med att jag studsade upp tidigt och gick ut och högg ved. Just nu har jag jobbat några timmar, ska gå hem och äta en massa mat snart...klockan är 19:33 och som ni vet(ni som följer bloggen) så är det idag dags för en grymt mäktig video jag hittade. Två kungar, en scen och ja ni vet doften av livet.

http://www.youtube.com/watch?v=6OWT_ggDw3o

se den och njut.

Mange/halfway to heaven!!!!

En söndag i februari den 18:e som inte kommer igen

Carpe Diem.......

En bra dag med en del goda vänner. Snöskottning, vedklyvning och andra manliga aktiviteter. Dagen avslutades nere hos mina föräldrar framför brasan med glass och småprat.....
   Tilfredställelse

nu lite dator och sen blir det stor stor städning nåja,  i a f lite....hehe


                 

Byggde värsta snökojan och hittade några barn i den efter ett tag...Razz, herregud vad gör du där?

Mange/Är det sexigt med dammsugare?

En helt vanlig lördag i februari som inte kommer igen

En helt vanlig lördag i kärlekens tecken. Morgonen inleddes med välbehövlig sovmorgon. Därefter stekte jag en mängd pannkakor och lät dessa flyga omkring i köket. Kenne skjutsades på kalas och sen började vi göra oss snygga till dop/bröllop.



Vi studsade in i limon och gled ner mot Umeå. Fyllde förådet på Godishuset, ZOO-affären och köpte en robot som Kenne skulle få sen när vi kom hem. Därefter styrdes kursen om Backens kyrka och bröllopet. En vacker historia där en massa gamla vänner anslöt och jag tror inte ett öga var torrt under akten när Macke förklarade sin kärlek till Frida. Underbart är ordet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sen att Marcus är en av mina äldsta kompisar in en vänskap som sträcker sig långt långt tillbaka gör inte saken sämre. Jag menar vi har buggat med renar, haft för mycket i fickorna och sett resultat, våldgästat Coop med mopeden och mycket mycket mer. Thoose where the days......Och idag var det deras dag.

     
Efter detta styrdes kursen mot Mc Donalds där vi fläskade i oss en massa fett och trevligheter.(Sry Beauty)


     ´
Vi gled hem genom natten, lyssnade på musik, högg med svärd och småskrattade. Vi plockade upp lill Kenne hos Farfar och fortsatte sedan vidare hem hem hem där vi avnjöt...eller snarare småskrattade åt Melodifestivalen deltävling 3. Alltså jag brukar alltid hitta en tre fyra låtar som är bra men det här var ju tragiskt. 8 helt värdelösa låtar och jag förstår inte hur de valt ut dom.......av de ratade som jag hört i studion nu så har jag då hittat en 10 - 15 st som är mycket mycket vassare än dessa.....sjukt är ordet sa Bull!




Mange/Vem vill gifta sig med mig då?

Veckan som varit kommer inte igen part 2



Lite blandade mobilbilder.
Mange Pange på sitt andra jobb - UG, lite vi fixar disco grejor, riggar ljus och kör rökmaskin samt dansar lite disco och delar på nå cola, Razze kokar kaffe, vår karismatiske sångare .....



Min nya bas(nåja 15 år på nacken men so what? En klassiker är en klassiker).



Och den här tog jag nu och säger: Tummen upp/kör hårt/lev livet!!!!

Mange/What is love.....baby don´t hurt me don´t hurt me no more.....
 

Veckan som varit kommer inte tillbaka

Hur har veckan varit?

 

Veckan har varit rätt så bra. Jag unnade mig lite nya saker(det var snällt gjort) och jag har gjort en hel del bra saker ex: tränat två pass styrka, tränat två pass handboll, rättat massa prov och ställt upp för en person som hade det jobbigt, vilket ledde till både kaos och ja sena nätter? 

För övrigt har Skara medborgarna varit och hälsat på i veckan och jaooo de var som vanligt. Ska spec skriva en duett dit får se vad det blir.  

 

Förövrigt har jag jobbat onsdag och ikväll fredag på UG Norpan med att göra klart för ”kärleksdiscot” som går av stapeln ikväll…ja just nu…..men jag undviker själva discot p.g.a Hill å Kell kom ikväll. De hade dock superroligt på gården och ville inte åka hem men hem kom vi ändå tillslut….

 

Westtone…..det är namnet på min nya skönhet….min helt egna nya bas och ett bra komplement i studion, något som jag önskat länge då jag jämt fått låna av vänner/arbetsplats etc men nu är den i hamn. Känns grymt härligt. Röd, vacker – tål alla attacker.

 

Imorgon bröllop kombinerat med dop. Blir king och kul att träffa alla imorgon. Bilder kommer!!

 Mange/cra cra cra cra cra cra cra, crax said the crow

Howdy again

Livet rullar på. Slentrian. Jobbar rätt hårt, är en period just nu.

Försöker skriva lite nya låtar inför sommaren som förra året....får se vad det blir.

I övrigt inget nytt: Solen log idag men det vart 26 - nu ikväll

Mange/Love me tender