20/6 2010

Jobbat på puben på Brukets Dag!!! Trevlig värre måste jag säga och befolkningen i Robertsfors framstår som ytterst trevliga och respektabla människor. Två vakter och inte ett bråk på hela kvällen. Bara folk som roade sig.

I baren stekte man lite lagomt fett och ute stekte blivande kommunalrådet hamburgare för brinnande livet!!!!!



I övrigt så diskuterades Skellefteå AIK, Liverpool - framtid, nyförvärv, oro, förhoppning. Ungefär som livet - upp ner och hur väljer vi väg vid nästa stig!!

Mange/I´m a highwaymen!!!

Måndag 2010-06-07

Så har ännu en dag gått. Idag hade Hillis klass avslutning så vi stekte på badet och käkade glass glass i stora lass lass lass. Förvånas över allt trevligt folk som finns!!!

Insåg också en skrämmande sak. På något sätt går jag runt och tror att det gått cirka 10-15 år sedan jag slutade årskurs 9. Tyvärr fick jag kunskap av fru Nyberg att det är 20 år sedan vi gick ut årskurs 9 nästa sommar. Reunion då såklart?

Har skrivit in 248 betyg idag och lämnat igen årskurs 9´s boken om mig. Det är imponerande hur duktiga de är. Grymt sa grisen!


Mange/Standby myside tell me you love me say that I am your one and only......

2010-06-06

Mycket har hänt i livet, både positivt och negativt såklart. Jag har misskött bloggen något fruktansvärt vilket är dumt då jag bloggat sen 2004. Borde och ska försöka skärpa mig.

Vad har då hänt? En livspartner har blivit en bästa vän. Dagarna går och människor växer ifrån varandra. Hit och dit så är det. Allting har sin tid för att citera Per Gessle när Gyllene Tider upplöstes....

Jag tränar på lite lagomt, skriver en del låtar och har en del spännande projekt på G. CM3 är ett av dessa. Mer info kommer när det rullar igång.

Summoned Tide spelade på nationaldagen idag och jag blev tipsmästare med 13 rätt av 13.

Imorgon är det måndag och betygen sätts och snart, mycket snart är det sommarlov.





Mange/Just idag är jag stark.