Oxens augusti horoskop

Oxen

Augusti börjar bra, särskilt för dig som är född i maj. Men var lite försiktig när du fattar beslut som rör dina relationer - efter ett tag kan svartsjuka och missförstånd ställa till det och ge dig en riktigt ansträngande avslutning av sommaren. Räkna framför allt inte med att slumpen skall ställa något tillrätta. Augusti blir en sådan månad då hemligheter avslöjas, olyckliga möten sker och trassel drabbar dig i största allmänhet. Eftertanke är något mycket nyttigt just denna månad.

Bästa chansen:
Kräfta, Lejon
Bästa stället: På fest
Bästa datumen: 6-7/8

Om jag nu ska refelktera lite över mitt augustihoroskop så ja det inleds okej. Jag är född i maj så då börjar alltså augusti rätt bra. Var försiktig med att besluta ngt kring dina relationer - svartsjuka, missförstånd. Ja men det ska nog gå bra. Jag är ju singel och undanber mig svartsjuka människor osv, osv, osv. Själv kan jag lugnt säga att jag aldrig blir svartsjuk och jag är inte den som bråkar. Är en ganska snäll kille...... Augusti blir en månad då hemligheter avslöjas...okej? Vilka hemligheter? ja ni skulle bara veta ;-) ;-) ;-)
Eftertanke är något nyttigt - bra jag ska börja tänka efter lite mer, reflektera och fundera över livet. Varje sekund är livet.

Mange/mamma, lilla mamma, jag klarar mig i världen, se på mig. Mamma, lilla mamma, var inte orolig jag klarar mig i världen, se på mig... ;-)

ps:Här har ni andra era horoskop.
http://www.aftonbladet.se/vss/karleksex/story/0,2789,864756,00.html

berätta vad som kommer att hända. Jag är nyfiken.ds

mange-pange

sitter hos dexie. har sålt en massa ankor.


ja nu mat sen slappning slöning

mange-pange

hakuna





ja vad säger man/Mange


http://bubblare.se/lejonkungen_hakuna_matata/



ha en underbar kväll.

Hell Yeah

Hell Yeah

Mange/Hell Yeah Axl!!!!!


en ganska skön bild

en ganska skön bild

Mange/När tiden står stilla går jag vidare steg för steg för att få försprång

Vandrar i vidare

Vandrar i vidare

Mange/Livet har sina ljusa ljusa stunder

Mange in Richsmileriver County

Mange in Richsmileriver County

Mange/Inspiration


Richsmileriver County

Richsmileriver County

Mange/En vandring i Norrland


jag väntar

på mitt spelkort. For heavens sake Tipstjänst...vart är det.....pokern blir lidande!

Mange/Hela livet är ett spel

lasse/johan

lasse/johan

Ja....

Mange/tralalalala

Lasse

Lasse

Mange/sleeping beauty

En liten bild

lasse/johan

Ja vad ska man säga...


Mange/pange pange


Winnerbäck Umeå

Winner

Så efter många och och men så var det äntligen då dags för dagen D under denna vecka. En helt vanlig torsdag men inte var det pannkakor och ärtsoppa det bjöds på. Nej, nej tidigt på morgonen studsade jag upp sedvanligt fylld med en massa positiv energi och tankegångar.....packade och gjorde mig grymt klar för en dag/kväll i stjärntecknet Winnerbäck.

Inledde med en trevlig bussresa och sen slank en Daily Special(Subway) ner på vägen upp till Matte the king. Väl där la vi oss i solen och riktigt, riktigt, riktigt råslappade. Tog ngn fålle och sen släntrade vi iväg ner till Stjärncafeet på Berghem och åt en middag i Vip loachen. På en skala ger jag maten 5 + av 5 möjliga. Färska grönsaker och allt mycket mycket vällagat.
Därefter gled vi ut i solen igen, pratade, småpratade och småpratade lite till.

Klockan hade här börjat närma sig 18 och vi tog vårt pick och pack och vandrade ner mot området.

Hur var konserten då? Jo Kjevander inledde spelningen och var väl si så där.....men sen kom explosionen. Till folkmusiktoner äntrade hovet och Lasse scenen och nydala skulle aldrig bli säg själv igen. Publiken var lite sen att komma igång men well bäjbi sen när det gått ett tag så älskade alla varandra och stämmningen var hög.

Låtlista

Min älskling har ett hjärta av snö
Sen du var här
Nånting större
Lång dag
För dig
Kom
Söndag 13.3.99
Stort liv
Dunkla rum
Elden
Inte för kärleks skull
Du hade tid
Elegi
Hugger i sten
Jag vill gå hem med dig
Söndermarken

Extra nummer
Åt samma håll
Stockholms Kyss
Solen i ögonen

Extra extra nummer
Ingen soldat
Kom ihåg mig

Extra, extra, extra nummer
Kom änglar

och jag kan lätt säga att jag rös nästan hela tiden. Framförallt var det sjukt kul att de körde ett extra nummer som de inte kört någonstans i sommar. Låten Kom Änglar som lyfte Nydala upp i luften som en raket. Alltså summar summarum är att jag lätt kan säga att jag var lite orolig inför en spelning i Umeå då publiken brukar var sjukt dålig men med rätt artist, rätt väder och jag och matte i publiken så tror jag att det här var höjdpunkten för Lasse/Hovet hittills under turnen.

Bästa låten: Elegi, Hugger i Sten, Jag vill gå hem med dig den trion brände mkt krut i publiken. Sen var hela slutet magiskt och Lasse satt längst fram på scenen och bara njöt av allsången medans hovet lirade på.........nyckelorden är mäktigt och magiskt.

Sen gled vi hem till Matte och pratade med Bompe och därefter blev det en stund på Bishops....och sen hem.

Mange/När våren öppnat sina dörrar å vi tar den långa vägen hem........


En dag kvar

Winnerbäck. Winnerbäck. Winnerbäck.


Mange/jag lyssnar, du talar, jag säger något du inte förstår

Det rosa jordgubbslandet

Det var en gång en hel värld som bara bestod av: inga krav, ingen stress, ingen politik, inget mitt och ditt, bara glädje, kramar, lycka och musik. Landet gick under namnet: Jordgubbslandet. Det var sommar jämt och blommorna blommade, precis så som de rosa vildrosorna, ni vet, de man brukar känna lukten av under sommaren och sen när man ser dom vill man bara gå fram och lukta ännu mer och strö ut deras blad till en säng. Såna sängar hade alla i jordgubbslandet. I Jordgubbslandet så spelades en massa trevlig musik och invånarna fick gå på konsert varje dag om de själva ville. Det kostade ingenting och efteråt så satt alla och tog en fålle och åt en massa massa sommarvarma jordgubbar......Såklart fick alla medborgare sovmorgon om de ville och kunde i princip ägna sig åt det de själva ville. En del jobbade och slet med det, medans andra tog det lite lugnare och softade ner. Alla älskade ändå varandra och inga sura miner. De som jobbade fick så klart en massa pengar som de delade med de som gjorde landet så vackert. De som pysslade, pillrade, småpratade, plockade rosenblad och ofta bara satt i gräset och mumsade på jordgubbar. Ofta såg man små  trevliga grupper med människor som hade hämtat en låda jordgubbar på torget, kanske hade med sig en Mp3 spelare eller en gitarr och sen satt småpratandes nere vid den stora stora kajen......När det inte var kärlek i luften i det rosa jordgubbslandet så var det vänskap, trevliga möten och caffe latte och aldrig tvingades någon till något den personen inte ville. Näe allt var rosa, rosor och jordgubbar.......... 

utdrag ur uppslagsboken: Jordgubbslandet 2006



Dimma

vart ska jag börja?

Veckan har varit verkligen rätt bra men intensiv. Är uppe för länge och vaknar alldeles för tidigt, hade födelsedagskalas för Hilja igår(6 år) och det var hur king som helst, en massa trevliga människor, möten och en del hängde kvar och satt och surrade in på småtimmarna........


Mange/jag glider fram i dimma, ser mig omkring i dimma, letar en väg men dimman är så tjock......

ursäkta mig

men Israel kan ni ta och tagga ner litegrann.

Inte bara mäktig

http://www.youtube.com/watch?v=61gNysAJEAI&search=Gandalf


Inte bara mäktig.


Mange

Singel 2



http://www.youtube.com/watch?v=tApeLAGeLJU&mode=related&search=lars%20winnerb%C3%A4ck





den här måste ni se om ni inte sett.


Mange/love is in the air.....

Singellivet

Hjälp läs vad Expressen skrivit idag......

Singlar lever farligt

Är du singel och lever ensam?

Då löper du större risk att drabbas av en hjärtattack, visar en dansk undersökning.
- Man kan se en ökning av hjärt- och kärlsjukdomar hos personer som lever ensamma, säger dr Kirsten Nielsen.
Att leva ensam är riskfyllt. Det visar en dansk undersökning som Århus universitetssjukhus har gjort.
Där framkommer att en person som lever ensam löper större risk att få hjärtsjukdomar.
- Man kan se en ökning av hjärt- och kärlsjukdomar hos personer som lever ensamma, säger dr Kirsten Nielsen, som har lett undersökningen, till The Journal of Epidemiology and Community Health.
Man har studerat 138 000 vuxna personer boende i Århus-området.

Besöker sällan läkare
Mellan 2000 och 2002 fick 646 personer kärlkramp, hjärtattack eller dog till följd av en hjärtattack. Bidragande faktorer var åldern och att man bodde ensam.
Rökning, fetma och högt kolesterolvärde var alla gemensamma nämnare för dem som levde ensamma. Denna grupp besöker också läkaren mer sällan och har få vänner eller anhöriga som stödjer dem socialt.
Däremot om man lever tillsammans med en partner, är högutbildad och jobbar så löper man mindre risk för att drabbas av en hjärtattack.
- Att leva ensam är en risk, och det kan vara nödvändigt att kontakta de som lever så och råda dem hur de ska minska riskerna.

Ja vad ska man säga.....hehe...jag trodde det var tvärt om att man levde längre som singel. Hade i a f hoppats på det eftersom jag planerar singelliv för ett långt tag framöver.......hahaha...jaja den som lever får se.

Mange/Rocknroll till alla


7 dagar kvar

http://www.youtube.com/watch?v=Atvm3W-KWzA&mode=related&search=lars%20winnerb%C3%A4ck


den här länken är nog ännu mäktigare än den förra. Se den och minns förra sommmaren.


Idag har vi varit i stan och vobblat omkring. Ätit glass, jordgubbar och umgåtts med übertrevliga människor. Är fasen king vilken släkt man har egentligen. Bara trevligt folk.


Nu håller småtrollen sakta på att somna och jag ska gå ner och fippla till en ny låt jag börjat med. Den blir, lite grym tror jag. I a f lite ;-)

Mange/Snart snart snart

Rocknroll

http://www.youtube.com/watch?v=PDwnzM5otQE&mode=related&search=


kanske det mäktigaste som gjorts på film???


Mange/livet leker



Helgen

Lördag - Gumboda - Grymt!!!

Söndag - Sova - Slöa - Grymt!!!

Måndag - Hilli - Kenne - Grymt!!!

Kväll - Grymt!!!

Tisdag imorgon - känns grymt!

Mange/rocknroll

Godmorgon världen

Jahapp då är det lördag och jag är grymt på G redan. Håller på att städa men usch, hjälp, fy, m.m. vad varmt det är. Helt sjukt!


Matte jag undrar en liten sak? När kommer du hem egentligen?


I övrigt så har dessa dagar bjudit på en massa beachvolley på Killingsand och en massa trevliga möten med roliga människor......


Mange/Världen sa: Alla människor är fina, alla människor ska älskas av någon, alla människor är vackra, alla människor älskas av mig.....

tisdag - onsdag

tisdag och onsdag i fotbollens tecken. Såg Italien - Tyskland igår och led med Tyskland.......Klinsman är en ny favorittränare. Såg även Robertsfors ta emot Umedalen i pojkallsvenskan nere på vallen och fick upp lite fotbollssug igen......igår Portugal - Frankrike.....en på förhand lätt match för Frankrike(trodde jag) men ujujuj vad de stred på mitten Portugal.....men Fra kunde tillslut vinna med 1-0.

Idag = lägga sång på vinden i våra hår, ett träningspass triceps/axlar, och på kvällen kanske det äntligen bli fiske......


Mange/I rest my eyes on you.......I rest my eyes on yooooooooou......

Tävlingen avgjord

Någon har säkert varit snubblande nära. Mini nämnde Bu igår som spökvrål men jag höll god min!

Ledtråd: Nazistorganisation + spökvrål
Ledtråd2: Ölställe innan myndig + i the big city
Ledtråd3: Annat ord för Pojksträck fast med dubbelkonsonant....

Naziorg = SS + Spökvrål = BU   slänger man om dom får man BUSS
Ölställe innan myndig = Busstationens Toalett + The Big City = Umeå.
Pojksträck med dubbelkonsonant = Bus  ändra till dubbelkonsonant(där B och S är de två konsonanterna mina söta vänner) BBus eller Buss?

Alltså är kortet från Busstationens Toalett i Umeå.

Mange/Studion, låsa cyklen, sova


Mange pange

       En till innan dom stänger
          En till som håller mig vaken
             En till som bultar och kränger
               Det går en katt över taken
                 Det flyter lava i blodet
                  Det går en storm över gatan
                    Jag hör en röst från satan
                      En till för den goda saken

Snurrar just nu i cdspelaren........bara några dagar kvar mina kära vänner. Bara några dagar. 18 så att säga.


Nyckelord för dagen: jordgubbar, sol, värme, svett, livet, ja varje sekund är livet!!!!! ja varje sekund är livet.

Imorgon the big city och sen lite produktion på kvällen......ja och förhoppning om en massa trevliga möten i stan med en massa trevliga människor....


Mange/ja jag vill, ja vill, ja vill, ja vill, ja vill vara med dig......


Ni som vill

höra en intervju med Lasse som p3 gjorde med honom.....ganska bra och han tar upp en del tänkvärda saker och sånt man redan vet men också sånt man inte vet..

http://www.sr.se/cgi-bin/p3/nyhetssidor/artikel.asp?ProgramID=177&Nyheter=&artikel=887737



Mange/om jag var någon annan hade jag gärna varit världen

Rättvisa

Det finns ingen rättvisa. England också utslagna.....jaja då får man heja på Scolari i fortsättningen....min absoluta favorittränare....


I övrigt har dagen bjudit på sjukt mkt sol, trevligt umgänge och nu total megaavslappning i det rosa jordgubbswinnerlandet......

Mange/jag sover gott inatt....ja det gör jag!