Måndag till Torsdag eller från månsken till solnedgång

 Foppa fick en skön och ny månskenslampa så nu har hon fullmåne varje torsdag. Varmt och gott för lillan! Veckan har varit kieng. Jobbat mkt och hunnit börja spela in en ny låt.....men den blir inte som jag vill så jag stannade av idag och reflekterade över det......för att komma i form för ett fortsatt liv så gav jag och Fadde oss iväg på en långpromenad. Först cykel ner till bruket och sen var det dags. Planen var att gå efter Rickleån och ja här börjar historien:

 Vi inledde vid den gamla dammen. Vägen låg redo för oss. Tilltrampad och bra. Rickleån visade sig verkligen från sin bästa sida ikväll. Solen var på väg ner och vi njöt av tystnaden och nåja, ngt litet fågelkvitter då och då.  Fadde var lite rädd men tog täten ändå.  Fadde ville ner i vattnet men jag sa vänligt men bestämt att det är för kallt för dig lillgubben. Vi hittade ett färskt bäverhål som vi stannade vid. Jag lutade mig ner och sa åt Bävrarna att inte vara rädda. Det är bara Mange å Fadde som kommer.  Det började bli lite tungt att gå men vi kämpade vidare. Vi närmade oss den magiska skogen och Fadde började bli lite rädd. Han satte sig och undrade om vi skulle fortsätta in.    Fadde, sa jag men lugn och trygg röst. Bara för att snön aldrig faller här i den här skogen så ska du inte vara rädd. Det är snällisar som bor här. Vi frågade om det gick bra att gå in i deras skog och när vi fick tillåtelse så gav vi oss av. Noga med att inte höras för mycket.  Snön försvann och vi gick torrskodda fram genom tysta skogen.  Här hade det inte legat någon snö och ingen hade gått här under 2008.   Ån visade sig från sin finaste vårsida denna kväll.     När vi betraktat så vände vi hemåt genom skogen. Då såg jag en lina som låg i en hög på marken.  Den drog jag och Fadde och från Ån kom det här upp:  . Den var tung men ja, vad är det egentligen? Gammalt , ihopspikat...jag gissar på en.......

 Solen sänkte sig och mörkret började komma och vi gick motvilligt vidare och kom efter en timme tillbaka till  huset. Det huset.

Letade rätt på cykeln och jag och en trött Fadde vände hemåt efter att ha hittat på två hyss på vägen.

Mange/Glad men fundersam

Mange - Bland fredagar och lördagar

 Fick ett porträtt av mig själv och fotade såklart av det till bloggen! Thankz!! Därefter var såklart fredagen en av de bättre dagar som varit hittills. Gick hem tidigt och tog det rätt lugnt. Kvällen bjöd på trevligt sällskap och såklart lite bad + talang på tv4. Jag som aldrig sett tv nästan har blivit lite tvnörd.

Lördagen bjöd på kalas hos min farmor - Svea. Vi tog cyklarna åkte ner och köpte lite presenter plus tårta från Älmeblads  och en glad farmor . Efter kramar och bemärkelsefirande så vände vi hemåt och fick besök av Razz + Lina + barn. Därefter så har Mange Hansson inte gjort så mycket alls. Spelat gitarr, städat, fyllt pellets och förvånats över hur skönt det kan vara att vara ledig.

Mange/Slösa inte med dina ord, de är bara lögner och svek. Han var döv för hennes tårar arbetade mot hennes blick tills hon åter såg ner. Man ligger med huvudet nedåt vill inte leva mer men i svarta dystra tankar föds en ny tid, ny ide om ett liv.................................................................................................................................

Vill du bo nära mig?

Vill du bli granne med mig?

http://www.blocket.se/vi/15988012.htm?ca=2_s 

 Kom ut igår kväll. Har ofta undrat vem som bott där eller när det ska säljas och själv varit sugen på att slå till. Nu är det ute så ta chansen och slå till innan någon annan gör det.

Mange/när någon är sjuk är det jobbigt att se på....

Kärlek

Sann Kärlek

Du ringde var så fantastiskt glad
Dina ord bubblade som smält choklad
Hade träffat den rätte efter lång lång tid
Hade legat, bara pillrat och luktat där brevid

Dina känslor svallade var på väg på nytt
Kastat loss allt mörkt äntligen flytt
Mötte din tvilling i allt men ändå
Olika men lika nu var det ni två

Jag log inombords kände lycka i mig
Jag log åt allt jag log åt dig
Allt art rosa som en värld ska va
Allt vart ett skimmer tralalalala

Mange/solen värmer marken där du går....inga problem att ta den långa vägen hem....

En dag som den är

En dag som den är. Har nyss kommit från lönesamtal vilket gick helt okej! Fascineras över alla trevliga punkter vi går igenom hur kryssen hamnar. Efter att ha fått katastrofalt dåligt förra året så hoppas jag på mer i år.......men men, den som lever lär väl få se.

Nu väntar konferens med lärarkollegor åk 7.

Varma kyssar

När vinden återigen blåser över bergen
I dina vackra bruna ögon ser jag lust
Vinden tar i vi skakar in i märgen
När våra läppar möts en extra pust

Händer som stryker, berör varann
Fingrar som söker trygghet nånstans
En dröm är en dröm som med ens blir sann
En vacker bild, den vackraste som fanns

Ett torn som sträcker sig upp mot det blå
Två finizar håller om varandra så nära de två
Åtrån stiger, passion och förbjuden känsla
Två blickar som möts, i varandra fängsla....

Smaken av sommar, doften av vår
Kyla som vinter, vind i ditt hår
Tanken som vandrar iväg i den dröm
Tanken som vandrar som tar vår sömn

Natten tog slut vart skulle de gå
Natten tog slut var inte längre de två
Natten tog slut vatten frös till is
Natten tog tag kanske bjuder på repris....


Mange/I vinden utan nåd, stod hon själv och såg hur världen stod i brand......




 


Engla

Just nu sprids uppmaningar genom bloggar, e-post och sms att ikväll kl. 21.00 tända ett ljus i fönstret. Jag tänder ett. Gör du?

Mange/En ängel för mycket i himlen......

IFK

Så hur gick veckan? Kom inte riktigt igång med träningen som tänkt men får ta nya tag. Jag skyller på för lite tid då utv.samtalen(som gick riktigt bra) tog alldeles för mkt tid. Har några nya låtar på G och jag hoppas kunna spela in en under veckan eller till helgen som kommer.

 I tankarnas värld.....

 I "göra varma mackor världen" på UG

Mange/Du ropa stopp stopp stanna, vart är du på väg.....

hey yopp

Hur gick det då? Jo Träning i måndags = innebandy. Lång promenad igår kväll powerwalkade rätt hårt i snöstormen. Ikväll blir det en walking och imorgon är planen att simma på badhuset efter samtalen om jag hinner.

I övrigt allt lugnt

Ma´nge/Snubblar omkring - fattar ingenting

tisdag 8/4 2008

Sitter här och tänker litegrann, det riktigt yr snö här utanför fönstret och alla undrar nog vart våren tog vägen. Tanken med att vi tog fram cyklarna var inte att våren skulle upphöra. Vad händer idag då?

Arbete hela dagen, utv samtal och sen blir det ett träningspass! Jojo ni undrar nog vad som hände med träningslöftet detta nyår och året före. Det dog ut, men jag gör ett nytt försök och kommer att blogga all träning här.  För att inte misslyckas så bloggar jag efter träningen och jobbar fram ett träningsschema under dagen som också presenteras här.

Musiken då? Jo det rinner på har några nya låtar som ska spelas in nu under dagarna som går. Tyvärr är det sjukt mkt den här veckan så vi får se hur mkt man hinner.

Nyheterna? Se för fasen till att gripa den som rövat bort Engla!!!!!

Mange/surfar runt i världen

April so far

Vad har hänt hittills? Jobbat för mycket, varit less alldeles för ofta, sett mig omkring lite för lite och ätit lite för lite kladdkaka.Vaknade i sängen och var rätt trött imorse.Därefter åt vi frukost, slappade gjöt tennsoldater och jag tänkte säga att dagen gått fort men insåg att klockan just nu är 10:46 så egentligen har inte så mkt av dagen gått.  Finizen målar och jag sitter här och hör på bra musik och ska se lite Björn Gustavsson tror jag innan jag måste ta tag i två saker: 1. Städa trappen 2. Skriva klart låten jag började med igår. Hilly-Billy slaggar hos mormor så det tar ett tag innan vi får se henne.

Ha en grejt grejt dag i ikealand

Mange/Ert ljus i natten....eller skatten som katten(släpat in)

En onsdag som inte kommer igen

Solen skiner och det arbetas hårt! Vad har livet bjudit på? Igår vart det badhuset några timmar med kaffe och glass. Därefter ja så hände det inte så mkt, såg på tv hur Mora pulveriserade stackars Leksand. Satt och lät tankarna snurra och sov sjukt dåligt inatt. Men, men er store hjälte är ändå och sliter och jobbar idag ;-) 

Ikväll blir det ridning på ridskolan för lillan och ja det brukar vara ungefär vad man hinner med. 

Nu snart mat och sen lite mer jobb innan dagen är slut.


Mange/faller genom stormen, raderar ut.....