Haparanda

Lite chinese food inledde besöket i 2005 års ungdomskommun:Haparanda! Checkade in på ett flott stadshotell där jag tog kort på mig själv i korridoren för att jag är så där mäktig ibland och har en mobilkamera ja ni vet.... Utsikten från fönstret över den storslagna parkeringsplatsen... Vi besökte Cape East och för er som  inte vet vad det är så är det Sveriges Östligaste punkt. Därefter blev det middag och då såg jag så här ledsen ut. Men det berodde inte på maten eller något annat utanför att jag bar på en massa intryck från skog och troll. Somnade som en liten ängel och vaknade upp tidigt för att gå ner och trycka lite frukost som jag så väl hade förtjänat. Sen blev det IKEA och där tog jag lite fotoninne på personer och på en tekopp.

Dagen har bjudit på en tur till stan. Besök av Jimpan och Kim nyss och ja nu blir det spela gitarr och slappa ett tag. Skönt!!!!!

Mange/Bara dagar kvar

Eld och piano

Betraktaren     ser allt som händer och sker. Fick begära konsulthjälp av min systerson Per som är pianoproffs och resultatet kommer på skivan 1:a Juni.  Gick vidare genom dagarna och nätterna, pimplade och satt vid en varm eld på en mysig plats. Sökte mig vidare mot Brännan där jag Fadde å Hilja hittade morbro  Dexter under huven......

Mange/Vidare vidare mot nya mål......

Min hemstad

Jobbat klart! Såg en bra rysare på jobbet och vandrade hemåt genom ett magiskt Robertsfors. Tyst men med små grupper av ungdomar på väg hem från gården. Lyssnade på bra musik, drack kaffe och umgicks. Livets sociala sidor.

Påbörjade en ny låt på jobbet som borde bli klar imorgon kanske, eller nåja, under veckan. Fick som en inspirationskick av att sitta själv bakom bardisken med gitarren.

This is my hometown

     

Mange/om vi vandrar lite till, kommer vi då i mål?

Veckans fredags fundering

Föregående vecka avslutades mäktig med att vi blev klar för att kvala till Allsvenskan och den röd-vita fanan hölls högt svajande över Jenningshallen - viva Sikeå SK!!!!! Veckan inleddes sedan med att våra comeniusgäster anlände och vi tog emot dem på hotellet. Sen fortsatte det i samma spår och Skellefteå lekte ut Hv71 i första matchen och samma kväll så sopade Liverpool banan med Inter så ja veckan inleddes i ett rasande glädjetempo. Sen kom torsdagen och tur HV lyckades segra mot de stolta iskrigarna från norrlandskusten och det var 1-1 i matcher. Ny match på lördag.

Vad händer idag då? Fredag = tidig dag på jobbet men sen även jobb på UG till 23:00! Blir funny och lite musik och kanske lite poker and so on!!!!!

Adress ni kan besöka under dagen:

http://www.myspace.com/mangethebest
 

Mange/ge mig kärlek kramar och kyssar......


Mange Robertsforskungen

Ska villigt erkänna att jag tyckte låten var skit när den spelades i melodifestivalen....MEN efter att ha lyssnat på alla låtar så framstår ju den här som: "f-n vilken låt!" Sjukt underskattad.






Nu blir det middag hemma hos mammsen och pappsen med syrran och hennes familj. Blir kieng och finizen hänger ju också på vilket gör allt till lite extra trevligt.

Mange/Vi sågs helt plötsligt du kom som från ingenstans.Två vilsna vingskjutna själar i livets vilda dans.