Söndag 31/7 2005

Jag har bestämt mig. På torsdag åker jag på semester i några dagar men det blir skönt. Själv i bilen och med bara bra musik och slappning som mål och roliga saker.

Idag har varit en bra dag förutom en sak som jag inte tänker berätta här men vi har chillat och mått bra och slappat allihopa. Förresten så höll PH på att brinna upp idag. Men det gick nog ganska bra......kanske för vissa i  a  f......

 

Winnerbäck konserten va så bra så att jag går fortfarande på små rosa moln och mår bra. Ni som inte sett honom åk och se honom någonstans. Det finns biljetter kvar lite överallt i sommar. Sthlm 10/11 augusti är ju ett grymt datum. På Skansen. Äh nu är jag så pepp så nu ska jag åka till stan.

Jag älskar er alla!!!

 

Mange/Notice that I didn´t cry when you left. I couldn´t know that you were going. But now I know and I understand.....gaaaaaaaaaaaaahhhhh I will not see you or talk to you in a couple of days...How will I survive????????????????????????


Lördag Kväll - Winnerbäck tankar...

Jaooo ordet för konserten i Piteå som Lasse och Hovet gjorde kan man sammanfatta i säkert flera 100000 ord...eller ett enda: fantastiskt, super, makalöst, härligt, dans, fest, glädje, trångt, hopp, galet....superlativen tar aldrig slut...

Konserten inleddes med att jaoo de kom in och sen är allt bara som en enda stor dimma av glädje, romantik och ett jävla ös. Höjdpunkter jag orkar skriva upp nu är:

* Presentationen av Idde (alla andra i hovet en rätt normalskrik + applåder men när han kom till Idde så stannade Larsa upp. Såg ut över publiken som blir helt galen och pumpar taktfast: IDDE, IDDE, IDDE så att hahaha ja man rös och svettades på samma gång. Magiskt!)

 

*Dunkla rum(bara så mäktig. Magiskt!)

 

*Mellansnacket: (Jag är inte sponsrad av ngn jag ger inga intervjuer men är glad att ni verkar gilla min musik. Gilla? F-n vi älskar dig!!!Magiskt!)

 

*Kom ihåg mig.(Den grymmaste version jag någonsin hört eller sett.Magiskt!)

 

*Allsången.(Från början till slut. Sprängdes i massa låtar...bara bara bara för mäktigt.Magiskt!)

 

*Intro: (Elden, Gråa dar intron med Norpans trumspel, Staffans coolhet och Sveriges genom tiderna mest opretantiösa gitarrist((jag älskar att spela? jag är så glad? jag bara finns! vart är vi? jag sjunger med i alla låtar? och dansar hela tiden? och alla älskar mig!!!)) Johan Persson. Ur coolhet: 100 % och då sen lufsen Joffe som väntar hur länge som helst med att komma in på scenen och de andra står och de andra kör introt om å om igen och ja....mäktigt när han kommer in med ett stort flin på läpparna och lyfter upp basen och ja....Magiskt!)

 

*Hela Kvällen: Wikström, Dex och Jag vart det bara som for men vi var mkt snygga och Dex körde lugnt och försiktigt på vägen upp. Tog väl 1.10  h till Piteå. (20 mil).......

 

*På vägen hem mosmenyn på statoil...*kräk.....gick inte att äta mer än en tugga...men Wikström som du sa: Den är f-n prisvärd för man får såååå mkt......

 

Aya slagga tight det kommer mer om konserten senare. Men nu ska herr Magnus Hansson sova. Hilja har en grym hosta och ja imorgon åker dem till morsan......tragiskt men så är det...7 dagar utan....hjälp hjälp hjälp och ångest.

 

Mange/I heard that song, over and over and over and over again. I could feel your feelings in it. Beauty: Kram å godnatt.

 


Torsdag Godnatt

Aya sitter här och ser tillbaka på kvällen som helt plötsligt ändrade sig från sitta själv å slappa till att Dex kom hem + Gregge å Erica. Myz å vi drack kaffe och slappade på. Satt och pratade om ditt och datt och tittade på lite kort och så....va helskönt...

 

Nu är jag PDOL pepp och sitter och pratar med andra som inte ska dit. Känns lite synd om vissa men samtidigt så okej: jag ger en kram till alla som inte ska dit men som vill dit men som kanske jobbar eller något sånt! *KRAM!!!

 

Mange/Now I go to bed. You wanna come?


laxiz

laxiz

Ibland tar jag en finiz bild på laxbacken från bryggan och upp mot min fors!

Torsdag Kväll 28/7 2005

Då är det ju någonting som är galet:

våra svenska företag ska importera elkraft 8TWh(terrawatt timmar) från Ryssland till ett värde av 20-50 miljarder eller exakt lika mkt som Barsebäck 1 och 2 levererar varje år eller lika mkt som storstads sthlm förbrukar/år. Skitig kolkraft osäkra kärnkraftverk i Ryssland ska alltså stå för vår elförsörjning istället för de ultramoderna kärnkraftverk vi har. Näe lägg inte ner något som fungerar innan vi kan ersätta det med något miljövänligt alternativ istället för ngt som är ännu osäkrare.

 

när ett människoliv är värt 1 år i fängelse. Marcus Gabrielsson tänker jag såklart på. Helt sjukt. Det är ju för rackarn bevisat att killarna sparkade och slog honom. Men oj, ingen vet vem som gjorde vad......sjukt. Så en dömdes till 1 års fängelse och de två andra friades. Följ debatten på Flashback ni som har mkt tid. Grymma tongångar i forumet.

 

när människor nästan gråter över att semestern är över. 4 veckor är på tok för lite. Vem har bestämt det. Alla borde få vara ledig minst hela juni/juli/augusti så man hann återhämta sig. Sen skulle självklart hela december vara en ledig månad.

 

när det fortfarande finns människor som svälter

 

när det fortfarande existerar krig på vår jord

 

när de som är rika roffar åt sig mer och mer på bekostnad av alla andra. Vad får vi för värld och samhälle om de som vi väljer ska styra åt oss....är de oärligaste.....

 

Aya dagen har varit bra och slö och slapp. Precis som en sommardag ska vara. Kände liksom hur lugnet kom över mig redan när jag vaknade.....så skönt. Mer ledighet åt alla. Har lyssnat mkt på musik idag, varit och fiskat, matat höns, rott med båten i Richsmileriver, badat, spelat gitarr, städat lite, varit på konsum tre gånger, läst aftonbladet och nu sitter jag här och ska gå ner och städa ihop. Har varit hos Sotis å Maggan oxå. Alltid lika trevligt. Sotis han är som bäst han. Han satt å grillade hamburgare å mådde sådär kungligt som bara en kung kan må...hehehe.

Aya ni därute nu åker jag till Piteå imorgon och kommer hem och bloggar Winnerbäck. See you!

 

Mange/I wish you would come to.........

 


Onsdag kväll...

Nu kommer snart glassbilen...bara timmar kvar! Aya men serri så har det varit en bra kväll. Höll i trådarna nere i Sikeås hamnmagasin p.g.a det va tre st som skulle spela och sjunga där för lite publik. I övrigt en lugn å slapp dag. Malle va förbi och vi satt å småpratade och gick efter barnen ner på skolgården och typ tja, gjorde väl ingenting. Hill har lärt sig cykla utan stödhjul, så ja jag vet, hon är mkt, mkt duktig.

I övrigt så va det en rätt normal dag. Vi va ute i laxbacken, gled runt med båten och bara små fiskade och chillade. Har sjungit idag så det dånade i bilen....riktigt mkt asgarv har det varit....

 

Aya ska gå ner och ha liiiite quality time med gitarren nu. Glöm ej att ta en titt och kommentera lite på världens bästa människas blogg:

http:// matte.blogg.se

 

Mange/Beauty, remember days of strawberries on the dock, listen to sweet sweet music and our shy but warm gazes everytime we look upon eachother.....(en somrig sommardag i jordgubbsstaden Umeå sköna vindar å vibbar aya sleep tight)


Tisdag 26/6 2005

En värd och skön dag. Var ute i Laxbacken och slappade halva dagen och sen åt vi hos mina föräldrar. Badade i pooooolen. Hilja cyklade lite och vi slappade mest hela kvällen....gjorde alltså det som vi är bra på....skog och vila och bad....

Sen kom då nu och jag sitter och lyssnar på Uno Svenningsson och mår rätt bra. Är liiiite trött...

Men sen kom the one and only, superman, king among the brännan people med fina linizen å fina barn, Razz å berättade en massa roliga och otroliga grejor...f-n vad det händer saker hela tiden...jag smålog. Pratade sedan med Andri. Hon å Jea låg som döda sillar å slappade....hjälp.

Imorgon kväll så blir det jobb och då har jag barnvakt. Aya lugnt och stilla är det i a f också blir det förmodligen en massa fika å sånt....

 

Mange/It makes me shiver, shiver, shiver.

 

 


Godmorgon

Efter en natt utan speciella händelser så är man nu vaken och likt Gunde Svan så studsar man ner för trappen och in i grötens underbara värld. Aya ser ut att bli en fin dag i dag.

Mange/I painted your face, I put it in my mind so I could watch you even though I blind...


Quiz

Vad heter du? Magnus

Vad skulle du vilja heta? Magnus

Vad äter du nu? Vattenmelon å typ en hårdmacka

Vad äter du helst nu? Typ räkor kanske eller en burgare eller melon

Vilken musik hör du på nu? The Ark Clamor for Glamour(stavning)

Vilken musik skulle du vilja höra på nu? Eh....kanske ngn nysläppt skiva ;-)

Vad gjorde du i helgen? Umeå

Vad hade du velat gjort i helgen? Umeå eller Vännäs eller Trästock(men valde nog rätt)

Här avbryter jag quizet för jag orkar inte göra klart det......får bli en annan kväll...

Mange/jonie du var inte nämnd i bloggen innan men du vet att jag tänkte f-n på dig också riktigt mkt!


Helgen

En blogg bör ju uppdateras varje dag om man ska ha en men nu har sidan legat nere tills idag så det är därför jag inte uppdaterat igår.

Här kommer en kort resume av helgen:

Efter allt som jag gick och grubblade på så slutade det med utgång förstås. Det va en myz kväll med mkt musik och trevliz personer...precis vad man behöver.

Idag har jag softat och chillat med hill å kell. Å äntligen fick jag pratiz med en av de finaste jag känner. Det va f-n flera dagar sen!!!! Sjukt att man kan småsakna någon så...fast då inser jag nu när jag sitter här att det nog av i lördags vi surrade sist så det va bara en dag sen, eller förresten, aya whatever.

Men nu ska jag studsa i säng är sliten efter helgen!!

Mange/Allison I couldn´t leave you. I just couldn´t leave you....(ni som såg samma program som jag ikväll vet vad jag pratar om) *Kramar till alla som finns i mina tankar just nu: Andy, Dex, Rammi, Famili,Glenny,Hjärti,Beauty*finast(happy for your sake you are the best!!!!!),Hill/Kell,Liz,Rulli,Sar,Sofi,Tokke,Foppi,Jonte,Jea(såklart),Myself,if there is anyone I forgot så when you read this you know that you are one of the persons I love to krama(hehe I know nice mening)

 


Eller så åkte jag inte

Hahaha f-n va beslutsångest jag hade men jag vände i a f å åkte hem. Yahapp så kan det vara ibland men aya....får se vad kvällen bjuder på för trevligheter.

 

Mange/Sometimes its feels like life is a party. Sometimes it feels like life so good.


Lördag 23/7 lite senare

Blir inget Vännäs ikväll. Näe det blir nog att tillbringa kvällen med gitarren eller åka in till stan till Andri. Hm.....ska tänka några minuter till och sen bestämma.

"Jag har läst det i tidningen så det är sant." Smaka på den kommentaren och gissa vem som sa den...hehehe...mums respekt.

Aya nu åker jag till vännäs. Dex ringde f-n och övertalade mig. Så nu är jag på väg!!!!!!!

 

 

Mange/fucking decision dread (någon som vet om beslutsångest heter decision dread, lät lite skumt) 


Lördag 23/7 lite senare

Blir inget Vännäs ikväll. Näe det blir nog att tillbringa kvällen med gitarren eller åka in till stan till Andri. Hm.....ska tänka några minuter till och sen bestämma.

"Jag har läst det i tidningen så det är sant." Smaka på den kommentaren och gissa vem som sa den...hehehe...mums respekt.

Aya nu åker jag till vännäs. Dex ringde f-n och övertalade mig. Så nu är jag på väg!!!!!!!

 

 

Mange/fucking decision dread (någon som vet om beslutsångest heter decision dread, lät lite skumt) 


Lördag 23/7 lite senare

Blir inget Vännäs ikväll. Näe det blir nog att tillbringa kvällen med gitarren eller åka in till stan till Andri. Hm.....ska tänka några minuter till och sen bestämma.

"Jag har läst det i tidningen så det är sant." Smaka på den kommentaren och gissa vem som sa den...hehehe...mums respekt.

Aya nu åker jag till vännäs. Dex ringde f-n och övertalade mig. Så nu är jag på väg!!!!!!!

 

 

Mange/fucking decision dread (någon som vet om beslutsångest heter decision dread, lät lite skumt) 


Lördag 23/7 2005

Nyvaken? Ja

Trött? Näe

Glad? Jaooo

Sovit i tält? Näe

Äter ngt? Melon å kaffe

Arg? Näe

Sjuk? Näe eller typ ja inte mer än vanligt.

Ser några träd? Näe har hängt för ett lakan i datarummet, blir sååååå varmt.

 

Nån sa att dagen är din, om du tar den

Det är bara du som kan göra något av den

Jag har förstått, jag kan aldrig fly från mig själv

Men jag kan se mig i ett annat sammanhang

Jag kan bära min osäkerhet, när jag talat med dig

I dina vackra ögon försvinner min verklighet

Som förlorad i en förlorad värld......

Stulet? Ja

Äh nu ska jag gå ner å äta mer frukost så jag blir människa igen och försöka bestämma om jag ska åka till vännäs ikväll. Det finns många där man vill träffa och ha kul med.....

Mange/The knowledge that your sweet body and mind has spend some time in my life makes me shiver and mumble.......


Tankar

Kring 1: vad händer ikväll?

Kring 2: Hur kunde Marcus mördare släppas?

Kring 3: Om du skrev en sommarhit hur f-n skulle den låta?

Kring 4: Hjälp bara 3 veckors semester kvar. Vart tog lovet vägen?

Kring 5: Ska man till trästock, tobias eller umeå imorgon. Känns som Tobias!!

Kring 6: Hur blir man rik?

Kring 7: Hur blir man älskad?

Kring 8: Vem mördade Laura Palmer?

Kring 9: Vilka orkar se såpor förutom Paradise?

Kring 10: Flashback webbens bästa sida?

Mange/May the rain not fall on you....


Godmorgon

Efter en något omtumlande kväll i stan med Andri och Bishops och sen såg man lite cover kings på kajen så ja, det av en fin kväll. Poppade Winnerbäck och hade ett magic moment på Mc Donalds...

Hade tänkt åka till Trästock och se Dag-Vag men ångrade mig och umeå kändes som ett alternativ.

Mina kära medmänniskor nu skriker min kropp efter frukost...

Mange/Don´t let the sun go down


Torsdag

Jag har inte åkt än. Hade en massa saker att göra först. Men i a f så ska jag nog köpa en digitalkamera idag eller någon annan dag. Är liiiiiiite sugen. Pratar med Hjärtiz nu. Han e en rolig prick. Han har uppgraderat sin dator....jojo bara för att den brukar lagga när jag går in på msn om å om igen...alltså man klicker offline, online, offline, online å då laggar hans dator ihop.

Då kan det se ut så här:

H: Va f-n håller du på med datorn lagga

M: Va måste ha blivit ngt fel på min msn

H: Säääääääääkert. Du gör det för att den ska lagga.

M: Näe jag är ju godheten. Snäll är mitt andra namn...hehe men du Chrille?

H: Ja

M: Hehe nu ska jag se om det blev fel på den igen.....

Åsså kör man en gång till.

Mange/Rocknroll


Relationer

Ja alltså efter att ha suttit och tänkt och läst på Flashback rätt mkt om realtioner så tänkte jag att vi skulle fördjupa oss lite i ämnet....näe gäsp....det ska vi verkligen inte.

Nyvaken, nyduschad och nu åker jag till stan. Får se om man orkar pallra sig till Skellefteå och se Dag-Vag ikväll. Känns lockande men samtidigt liiiiiiite drygt. Fast en anledning kan man ju lätt hitta till att åka dit......eller två: det är ju gratis.

Aya mina kära vänner

Mange/Take care tonight. Call me if you want to talk the night away....


Jobbar

Skulle ha jobbat min sista natt igår men i ett anfall av snällhet så tog jag på mig ytterligare en natt. Aya...alltid kommer det något gott ur det. Pratade nyss med Andre och Peter. De stod och hängde inne på Scan.

Idag har varit en perfekt dag. Skönt med lite regn. Har suttit och renskrivit en massa texter och överlag chillat rätt friskt. Ätit mkt frukt. Köpte en ny vattenmelon idag. Igår fanns det ingen så då blev det en honungs. Den här var sjukt stor....så den räcker fram till söndag? Köpte även 2 liter jordgubbar å mumsade i mig en av dem på jobbet.

Imorgon blir det Umeå, ska kolla på lite musikgrejor och äta middag med Andri.

 

Mange/Sleep tight, you mind is the most beautiful mind...


Tårar i ögonen

Ja vad ska man säga. En brorsas död kan nog inte symboliserars bättre än med den här "skriften" som va i ngn tidning för några dagar sedan. Killen drunknade i alla fall under en badbrygga tror jag:

"Du är våran räddare du kom till oss visade vägen, lärde oss. Du gav oss lektioner vi behövde. Du kom till i den stund då vi hade det som jobbigast, du sammansvetsade oss, du fick oss att förstå allt det vi inte insett. Du var alltid glad och när någon var arg på en annan så kom du och sa: "Säg förlåt, säg det nu". Du fick oss att vara snällare mot varann. Du hade alltid så bråttom och nu har jag och min familj förstått varför! Du kom till oss för att rädda våran familj. Du hade så bråttom med allt, du visste att du bara hade 5 år på jorden och du ville uppleva dem fint. Du sa alltid att jag ska bli störst och snabbast och växa upp till himlen. Nu har du givit många famliljer saker att tänäka på så du bör vara ett helgon. Först upp till himlen var du också. Allt det du sa till oss stämde in precis. Du sa: Jag vill vara snabbast, jag vill åka 3000-tåget...och du ritade en bild på det tåget. Och i våra ögon såg bilden ut som vägen till ljuset. Du hade ett uppdrag vår bror och nu har du utfört det och vi ska kämpa för att hålla det så också, på nått sätt förstår vi varför ingen såg dig fall i vattnet du skulle åka till nästa familj och rädda den. Och vi vet, Daniel du kommer att lyckas, du är ljuset...."

 

Om det är någon felstavning så är det jag eftersom jag klippte ut och skrev av. Hittade den inte på nätet någonstans. Texten får tala för sig själv...

Mange/Hey Í´m an outsider but I´m cool normal says I´m a fool....


SAIK

SAIK Glömde det viktigaste som verkligen ger en rysningar.

Mange/But a day with you beauty is of course the best.....


Sovmorgon

Sovmorgon igen! Dåliga dåliga dåliga Magnus. Inte bra alls. Aya, sitter här och klockan är ju bara 10:00 f-n klockradion stod på 12:34 men herregud då har jag inte tagit sovmorgon på riktigt. Fina Magnus, fina söta rariz Magnus.

Aya whatever. Satt och pillrade inatt på en låt som skulle handla om rysningar. Vad  ryser du av?

Lämna en kommentar eller maila till mig: [email protected]

Jag kom på mig själv att rysa av flera roliga saker: öl och jordnötter på krogen en kall eller varm eller fin eller dålig kväll. Sitta upp och se solen gå upp med Finiz och prata om musik.. Att gå hem genom stan på natten/morgonen och det enda man hör är fåglar och man ser ngn flicka komma trippande med skorna i handen på ljumna gatstenar. De e sommar och rysningar.

 

Mange/It gives me Shivers


This day a life - onkel Melker

Näe men serri så tog jag en sjukt skön sovmorgon. Axxxxx vad jag behövde den. Gick ner gjorde frukost alldeles nyss, satte mig i solen och riktigt kände hur skönt livet är. Vart glad av de låtar som strömmade ute från stereon. Ed, Slade, Winner. Men nu ska jag åka på konsum nord och köpa en ny vattenmelon för den gamla tog slut.

Mange/With your black converse in your hand, walking down to the sea. Aya have a good day and night.


Ace

AceSometimes så sätter jag in en bild på en gammal men jävligt fin idol. Ace the one and only! Ikväll har väl inte varit ngn speciell sådärtyp minnesvärd kväll. Jobbade och slet. Johan ringde och jag skickade grymma partyhits till honom. Killen har börjat jobba som Caddie och snart är han ute på touren och blir miljonär...

Har nyss kommit hem från jobbet. Fick några trevliga SMS och några roliga samtal under kvällen. Ja det har varit en bra helg och en ganska skön måndag. Fast grymt tröttande, va ju så varmt att man inte kunde röra sig utan att svettas.

Aya, kram och hare bäst alla där ute.

Mange/Beauty, take it cool, no fear, you know that in my world you are the greatest and don´t worry, be happy. Mind your head!!



 


Världens mysigaste kväll

Ja eller nästan i a f. Rammi, Andri, Mange, Dex och f-n helt plötsligt Johan min gamle vän dök upp. Vi satt och småsurrade fram till 03:30 inatt och jag som skulle upp å åka till optikern i stan. Ingen rättvisa som vanligt. SÅ nu sitter jag här efter 4 timmars sömn och ska iväg. Aya, whatever. Och ikväll blir det jobb åt securitas och imorgon dito. Därefter ska jag vara ledig heeeeela sommaren. Det verkar ha löst sig med chaufför upp till Piteå åxå. Antagligen skulle Rammi kunna köra och tja då kan man själv koncentrera sig på det man är bra på.......sjunga å slappa.

 

Mange/I saw you standing there, outside in the sun, I wrote you a song. A song about summer and strawberries....


Med ett leende på mina läppar

Sitter jag nu här en snabbis. Ska ner och fortsätta se 80-tals kvällen. För er som inte fanns då men som ändå vill veta vilka artister som uppträdde på LIVE AID 1985 så finns en myz förteckning här:

http://sv.wikipedia.org/wiki/Live_Aid

 

Aya det har varit en jävligt härlig kväll. Skön att för en gångs skull ha en anledning att se på tv. Något som jag aldrig annars gör.

Mange/I see you to often and when you smile at me. I wish we where more than friends...


30år

30år

Sometimes så kommer bara halva Jari med på bild men fin ändå. Från min 30 års fest.

Aya, kvällen var myz. Va på middag hos Razz och Lina. Sjukt gott och sen fick man några pina colada och lite ballerina så kvällen va f-n räddad. Dexter dök upp och tiggde skjuts. Skulle ha party ikväll. Själv så har jag nyss lagt i säng barnen och satt mig här.

Mange/Walking on the tephid asphalt


Aya2

Skrev klart en låttext nu och känner mig f-n helt tillfredställd!

 

Mange/Walking in misty rooms


Aya

Godnatt alla söta människor därute. Har varit en lite konstig kväll....

Kvällen förflöt i låtskriveriets tecken. Dexter va förbi och sen brände jag en myz timme med Andri i telefonen och spelade lite munspel å sånt.

Mange/Strawberry feelings forever...........Sleep Tight Beauty. FINAST!


Winnerbäck

Gör ett besök på hans hemsida. www.winnerback.net Köp hans skivor och lyssna på hans låtar. Är ju bara helt sjuuuuukligt bra.

Idag har det varit ännu en underbar dag. Myne käri mother kom å hämtade Hillis de skulle baka och jag å kenne åkte till ånäset och köpte födelsedagspresenter till Hilja. Sen käkade vi på en vägkrog på vägen tillbaka. Kenne fick välja vad han ville och valde makaroner och korv. Själv åt jag en stor äckligt god sallad.

Sen så slängde vi en madrass nere på golvet. Jag spelade lite gitarr, kenne sov och vi slappade rent allmänt. Dagen övergick i eftermiddag och vi åkte och hämtade Hilja. Var ute och lekte och vips dök Toker upp igen. Vår kanin som varit försvunnen några dagar. Skönt, skönt!

Kvällen blev bra och jag satt med gitarren, Kenne med gitarren och vi extrem slappade. Nu ligger de och sover och jag sitter här och tänker på en text som jag skriver förtillfället. Gick in här för att döda eller föda ny inspiration. Aya, Dex snubblade i trappen nyss och de lät som om hela huset skulle rasa. Sen undrade han om jag skulle klippa honom men jag orkade inte...elaka, dåliga magnus....hehe..aya whatever. Låten handlar i a f om ngn som mår lite kasst men poppas upp av en riktig fartfylld refräng som i stort går ut på att: Its gonna be okey. Its gonna be alright.

Mange/Its gonna be okey. Its gonna be alright.


hej

Aya har varit i Ånäset och köpt present åt hillis. Sen käkade jag å kenne på restaurang och nu så somnade vi och jag vaknade eller något sånt. Ska ner till Razz å äta middag i eftermiddag. Men tja Bloggizar sen hörs vi.

Mange/Talking to you is like walking on sunshine.....mums


15 år

15 år Sometimes så får jag bilder skickade till mig av gamla klasskompisar som visar hur jag va när jag va 15 år och gick på Tundal.

Godmorgon förresten. Jo natten har varit bra. Fast Dex ringde och väckte mig mitt i natten..

 

Mange/have a good day today and may the sun shine on you


Kväll

gurkor Så här kan två gurkor ur mitt växthus se ut om man tar gurkorn och lägger dom på golvet och fotograferar dem svart vita..

Jo kvällen blev väl rätt fin. En vän skulle köpa en gitarr och bad om goda råd, snäll som jag är så delade jag med mig av alla min kunskap....förslog en Fender jag sett på musikanten....men kom ju sen på vad gitarrguden viskat i mitt öra och kommer inom 5 minuter att säga att Takamine har f-n fina akustiksa gitarrer men troligen ingen i den prisklassen....Såg faktiskt en nu på musikbörsen för 4495 :-. Känns ju helt okej. Vet ni alla att Johan Persson i hovet spelar på Takamine när han köra akustiskt...

Sen gick jag nyss ut på bron och satte mig, såg ut över robban och jobbade med gitarren hade en så fin melodi jag sjöng in men kunde inte klä den i ord....hm...får vänta tills inspirationen infinner sig ngn gång inatt...

Mange/Beauty you make my heart melt as fast as the ice in the drink....


Grottor

Ibland så är det så svårt att bara finnas hade man ju kunnat börja detta inlägg med men idag så känns det inte så. Det har varit en härlig dag i chillning och lugnets tecken. Va ute i Laxbacken på morgonen sen vart det grottexpedition med Dex den otrolige och det va både spännande och lite myz. Hilli for fram som en demon bland grottorna å jag gick omkring och va orolig....typ. På eftermiddagen/kvällen fylldes då mitt kök så sakteliga med folk och jag och Dex höll en liten minikonsert så att alla skulle få lite kultur i kroppen och inte bara sol och vind.

Razze kom hit och tryckte i sig en Calzone. Det såg jävligt gott ut men jag har ju slutat äta pizza så tja.....det får bli en annan gång. Agnetha kom förbi och berättade en hemliz och sen pratade vi handboll så det rykte om det. Snart, mycket snart så kör ju säsongen igång igen...det blir festligt och kul...får vi hoppas...

Nu har Hilli å Kelny gått i säng och jag sitter här igen och summerar dagen samt lirar lite på gitarren. Elixir strängarna va precis lika bra som försäljaren sa....och tja, det är ju bra...

Mange/I stand in the middle of the crowd


Idag

Har ju varit en mycket mycket skön dag. Först lite lagomt blåsigt och svalt. Sen grottexpedition med Dex, Hill å Kell. Hur grymt som helst. Sen en kväll där det helt plötsligt va mkt folk i mitt kök och jag å Dex underhöll ganska mkt med gitarrerna och alla njöt...eller tjöt...eller whatever. I alla fall så blev det tillslut skolgården där vi vobblade omkring och slappade och njöt...eller tjöt...eller whatever...Glassbilen kom idag, två stoooora påsar glass...gött gött.

Magnus/Standing in the middle of the crowd


GODNATT

Och ibland så går jag i säng och då drömmer jag en massa roliga drömmar och en massa knas å vaknar kanske i exstas. Ja eller något sånt...

Du Mange, jaoooo? Imorgon kommer ju glassbilen...jamenvisst ja...va myz.

Mange/In my dreams I see your face before me as a star. In my dreams I hear you cry but I can´t come home right now...


Foppa

Foppa

Ibland fotar jag Foppa för att vi har känt varandra i ett år nu. Vi är f-n nästan ihop. För Foppa är en tjej fast heter Foppa. Döpte efter Peter Forsberg å alla va säker på att det var en kille tills hon började lägga ägg. Aya...

Mange/Beauty watch out for the richsmileriver crazy man


Upphittad tröja

Upphittad tröja

Ibland är jag på Olearys i en tröja som ngn hittat i en tvättstuga. Vem Andri, det säger jag inte...hähä.

Ibland tar jag finiz kort i laxbacken

Ibland så tar jag finiz bilder i Laxbacken på Richsmileriver.....

Mange/I wish I could fly and show you the whole wide world...


Sex inatt

Sex låtar ska inte en Ep innehålla utan fem stycken men Mind Your Heads innehåller sex stycken och den är f-n bra.

But you know it can´t be wrong. To feel alive and do the things they say is wrong. But you know it can´t be wrong. To feel alive, alive, alive.

Idag har ju varit en mkt bra dag. Var hos sis med hilja å kenne å åt tårta för deras ynglingar fyllde 14 år. Fasen va härligt. Tompe hade fått en Line 6 pod och gissa vem som tog hand om elgitarren rätt snabbt medans andra fick agera barnvakt....en sån måste jag också köpa. Skit cool.

Sen åt vi glass på vägen hem, såg svärdet i stenen som Hillis fick köpa idag på Kööönsum.

Aya även denna mysdag fick sitt slut och nu håller jag egentligen på att renskriva lite låttexter på datorn.

Magnus/fick nya kort idag, ni som inte har fått det. Skicka in en filmrulle så har ni större chans.


Saknad förbyttes till tja, drömmar?

Saknade ju digiz skitmkt igår elr ikväll beroende på hur man läser men tja sen dök du ju upp och då va ju hela livet räddat...hahaha neä men serri. Nu ska jag gå i säng. Godnatt alla där ute.

Mange/ I paint your face before me as I go to bed...


Sommaren än så länge

Har varit jävligt soft och skön. Började ju lite trevande med kalla kvällar. Något som inte gillas av en proffs uppesittare som aldrig går i säng utan vill sitta ute på bron jämt. Känns som om det va täckväst på varje kväll. Sen kom den sommaren. Hade en grym midsommarfest på hemmaplan som jag å Dex ägde som så ofta förr. Hade en grym 30-års fest som jag å Dex å Andri å Rami å Tobba å Nicke å Razz å en massa andra ägde totalt. Midsommar om man ska hoppa så kom det otroligt mkt folk och både sådana som man ville skulle komma och sådana man inte ville skulle komma och sen va det en person som man ville skulle komma men som inte kunde.

Men sommaren fortsatte och man umgicks med trevliz personer knåpade ihop en å annan sång både med och utan Jonte the Guitarr King. F-n vilken kille kan spela allt å lite till. Hade en grym bilspelning med en annan rockstar en dag som va j-vligt fin. Bland vägbyggen å svett å jordgubbssmak på läpparna. hahahaha.

Sen gick det vidare och man gjorde en vecka åt securtias och visp nu är ju nu och idag har jag badat hela långa dagen. Sjukt skönt.

Aya ska slänga in en finiz person på den här sidan nu så ni har något att vila ögonen på.

Ibland så vill jag äta upp vissa personer


En jävligt läcker kille jag känner

En jävligt läcker kille jag känner

Ibland är jag cool och tar fram min rosa/blåa gitarr. En bra kväll är en kväll. En mindre bra kväll kan vara en annan kväll någon annanstans. Kanske typ som groda på E4:an. Hellre bli kysst av en prinssessa än av Mangans långtradare. Eller hellre en långtradare på munnen än en långtradare i skallen. Tja  inte vet jag. Aya ska väl skriva mer sen någon dag när jag är manad. Typ. Mums.