Dagen, kvällen, natten

Peppad av ett grejt rep igår så vart ju dagens rep inställt. Tog då istället min akustiska och begav mig till replokalen. Var några dagar sedan jag spelade solo då all tid ägnats åt FADE nu på slutet. Gav föresten vår FADE sida en ny layout idag. http://www.myspace.com/fadeswe

Låtarna jag spelade ikväll var:

1) Kom tillbaka(ensam kvar)
2) Vill du hålla mig i handen(från skivan 5 dagar 2 nätter)
3) Saknad(ensam kvar)
4) Aldrig nej till dig(nyskriven)
5) Solsandaler av plast(ensam kvar)
6) Kan inte bära dig(ensam kvar)
7) Ängel (5 dagar 2 nätter)
8) Dimma (en helt för dagen nyskriven låt. Kan nog bli något)
9) Kärlek kramar och kyssar (las ut på http://www.myspace.com/mangethebest   idag)
10) En minut (som gick skit att sjunga ikväll)

Sen softade jag i replokalen helt själv. Ratade in skansen och såg några låtar. Peppade på och körde hela låtlistan igen. Sånt gör jag regniga dagar......

Mange/letade på dimmiga stigar....letade på en karta på en karta som inte fanns.............

Lurvar på

Inget rep ikväll. Blev tyvärr inställt. F-n jag som var råpepp.

Men men efter regn kommer solsken så då kör vi igen på torsdag.  Samtidigt öppnar det möjligheter för att sitta och spela in heeeela kvällen.


Mange/lurvar på i lurvland

Peace And Love

Ett kanonrep ikväll. Som vanligt.



Vi var grymma. Jag var grym. Jag måste erkänna att jag gick hem genom gatorna här i den lilla pitoreska bygden och jag gillade vad jag såg. Inte en människa ute inte ett ljud men hey då sprang två svarta katter framför jag och Andre på vägen. Skynda mig att spotta tre gånger över axeln och sen fortsatte jag hem

Mange/Peace and love

Solsandaler av plast

Så kom då skivorna från Tyskland. Finally!!! Nu är det skickat en hel del paket och jag hoppas ni har haft överseende med att beställningarna tog lite tid.

I övrigt en grym vecka med massa bad, lilleputt land, tivoli i Robban och nu en kväll med Peter L och lite handboll. Hey behöver man något annat.

Imorgon lugn dag. Vi inleder på killing med lite ass och sen blir det musik för hela slanten.

Peace

Mange/If I could I would

Ny låt ute

On the phone I wanna be closer!!!!!!


idag tipsar jag om länken till vår bandsida: 
http://www.myspace.com/fadeswe   sjukt skön ny låt las ut inatt!!!!!
Störtade in till Umeå i morse och handlade present åt lillan som fyllde 7 år idag. Skönt med lite bil och lite musik. Eftermiddagen bjuder som vanligt på massa gitarr men även lite pelletsbärning och lite slappning kanske även målning får se vad man hinner.

Ni som har beställt nya skivan och tänker HEY varför kommer den inte, jo det gör den!!!!! Dom är på väg från Tyskland nu. Kommer troligen under veckan eller i inledningen av nästa vecka. Vi får se. Vill någon beställa nya skivan så är priset 50 spänn och det går lika bra att maila som att slå en pling så skickar jag den direkt. Tar två dagar. mail: [email protected]  phone: 070-5434853.


Mange/Ge mig kärlek kramar och kyssar
 

Inget nattinlägg

Igår vart det faktiskt en kväll till tonerna av Gessles jag går och fiskar. Me, Razz, Dexius och Liza åkte iväg och fiskade. Lugnt, avslappnat och skönt. Inte en mygga inte ett ljud(nåja) och en massa napp. Hey behöver man något mer.

Idag ska jag städa i garaget och fixa iordning där. Kanske ett bad på eftermiddagen och sen vi repa kl 17 för er som har vägarna förbi UG och därefter blir det att lägga sång på en ny låt jag spelat in. Blir kieng!!! Arbetstiteln är: Aldrig nej till dig.

Just nu sitter jag på jobbet. Sitter och skriver ut en faktura på skivorna från tyskland. Sjukt billigt mot Sverige!!!! Mediaprostore, bara ett tips.

Vill någon beställa nya skivan så är priset 50 spänn och det går lika bra att maila som att slå en pling så skickar jag den direkt. Tar två dagar. mail:
[email protected]  phone: 070-5434853.

I övrigt så blir det lugnt och skönt att vara helledig en vecka igen.

Mange/Säger aldrig nej till dig, aaaaldrig nej till dig......

Idag var en bra dag



Inledde dagen med att besöka Sveriges Radio och det grymma programmet Espresso för att promota nya skivan. Fick 20 min och de spelade: Solsandaler av plast och låten: Kan inte bära dig. Fick chansen att berätta lite kring skapandet och lite kring skivan. Men hade lätt kunnat stanna där hela dagen och pratat om jag fått chansen!!!  Jag
passade också på att överlämna en egendesignad skiva åt Per-Gunnar med bara singeln Solglasögon på. Får se om den kommer i dagarna. Vem vet.....

Ni som vill höra intervjun kan gå in på: http://www.sverigesradio.se/cgi-bin/vasterbotten/program/index.asp?programID=65    och sen välja sändningen tisdag 10:e Juli och sen  lite längre ner 08:30 - 09:00 eller om man vill ha en kortare version så välj sändningen 14:30 - 15:00 och dra fram mot de sista 10 min........eller nå så.....

Vill någon beställa nya skivan så är priset 50 spänn och det går lika bra att maila som att slå en pling så skickar jag den direkt. Tar två dagar. mail: [email protected]  phone: 070-5434853.
 
Mange/som man sår får man äta. Hey jag sådde bara potatis. Men som Erik sa en lastbil med fläskkotletter kanske välter utan för huset...


Favvoblogg och sommarprat

Just nu är min favoritblogg: http://blogg.expressen.se/gessle/   Sjukt personlig för att vara skriven av en av de fem stora.

Imorgon så är jag inbjuden till Espresso på P4 för att prata om nya skivan. Blir kieng som en viss kompis hade sagt  X:D. Någon gång kring halv nio. Vet inte så noga själv men det löser sig nog på plats ;-).

Vill någon beställa nya skivan så är priset 50 spänn och det går lika bra att maila som att slå en pling så skickar jag den direkt. Tar två dagar. mail: [email protected]  phone: 070-5434853

Av de gamla skivorna så finns det också ex kvar. 50 spänn CD och singlarna 25. Prutat och klart ;-).

Discografi:

2005 CD          Tales from Richsmile River County 

2005 Singel     Vi ska vinna idag/Kyss mig

2006 CD          5 dagar 2 nätter
2006 Singel     Hem till jul/För dina blåa ögons skull
2006 Singel     It´s my life/Outsider
2007 CD          Ensam kvar

I övrigt så har dagen varit lugn. Vobblade omkring i morse sen kom barnen och nu ska jag snart bege mig in i dimmorna på väg mot drömmarnas land. Lyssnar på Mando Diao från Live Earth galan. Grym energi!! Grymt!


Mange/Själv står jag kvar ser tåget lämna stationen. Allting verkar mörkare nu.....ser mitt hopp försvinna i horisonten. Ser drömmarna smulas till stoft.


Gumboda Hed

Det ägde verkligen igår det stället. Captain Crew var sådär äckligt bra och golvet fullt med trevligt folk.

Mer sånt åt folket.


Mange/Ny ny ny, du är ny ny ny

Hey

Hej allesammans.

Skrev en vacker låt igår. Var hos läkaren idag. Ska äta något gott nu och riktigt slappa i helgen.

Mange/Take it cool! Take me to heaven.

Solglasögon

Så finns den ute. Nya singeln: Solglasögon. Spelades in inatt så den är färsk som en file på grillen en varm juni dag.

http://www.myspace.com/mangethebest

Mange/Love me love say that you love me fool me fool me.....

making memories

Jag har haft tur i livet. Fått varit med om mycket, sett många konserter och lyssnat på sjukt mkt musik men hey, har ni tråkigt så lyssna på den här intervjun och hör sedan låten. Sjuk skön känsla i den!!!!

http://youtube.com/watch?v=vNG6NBD4wSY


I övrigt så fortsätter jag med att fylla postlådan utanför OK med skivor ;-)

Ha en underbar dag just DU som läser detta.


På myspace sidan blev Andre den som gjorde den 5000é lyssningen. Mäktigt!!!!!

http://www.myspace.com/mangethebest

Mange/If you don't know if you should stay. If you don't say what's on your mind. Baby just breathe, there's nowhere else tonight we should be

Allears.se

till Vill dustöjda mig rent musikaliskt så ta och skapa en http://www.allears.se  sida. Sök på: mangehansson lyssna på låtarna recensera och ge ett bra betyg så stiger jag på listorna där ;-) hehe!!!!!

Så har jag då uppdaterat myspace sidan med ytterligare ett smakprov från nya skivan. Kom tillbaka heter låten och titeln, texten talar väl för sig själv ;-)    http://www.myspace.com/mangethebest

Sommaren hittills har inte varit som jag tänkt men idag så skiner solen och himlen är blå som de ska vara.

Ikväll väntar inspelning av en ny sommarlåt. Uppdatering om detta följer.

Peace

Mange/Solglasögon på, varma vindar i ditt hår, gå ut idag gör sommaren din.