Midsommar en midsommar som inte kommer igen 2007

Tjena alla monsterdiggare.

Midsommarveckan har präglats av tre saker.

1) Skivsläpp av skivan: Ensam kvar.  Gick rätt lugnt tillväga men ni som har beställt skickades skivan till igår för. Fyllde postlådan utanför OK och kom sen på att jag borde ha spridi riskerna ifall ngn eldar upp den eller något sånt. Vill man beställa skivan går det såklart jättebra. Priset är det otroliga 50 spänn och beställning görs via mail och då kommer den sen hem i postlådan.

2) Fade vi har repat något fruktansvärt. Varje dag i veckan utan just midsommarafton. Skapat en Apberget sida för att kunna komminucerca med alla människor och hey vi kanske skulle skapa en blogg ;-)

   

3) Midsommar. En underbar helg! Jag hann med att träffa en massa människor. Först besöktes min familj och därefter pastor Jonsson, Danne B och därefter vandrade jag och Andre upp till pastorn igen och därifrån hämtades vi lite senare av Dexius, Ramsan och Andrietta. Vi åkte vidare ner mot Sikeå anslöt till Razz och Tobba och därefter åkte vi båt över till Granskär för trevlig styrdans och socialt umgänge. träffade även en grymt trevlig person jag inte sett på länge. Kieng.



Mange/ta mig till havet och gör mig till kung.....hey ngn som vill med och sova i sanden?


Ta min hand

Lätta spår i sanden Och en vind som smeker ömt Jag är så lycklig att jag fann den Den lyckan som jag alltid drömt Så kom närmre mig Låt mig värma dig

http://www.youtube.com/watch?v=INARoBuo2jk&mode=related&search=

kanske den vackraste......

Mange/lalalala jobbar idag sen rep ikväll efter en umeå resa...kieeeeeeeeng me love you all!!!!!

Solsandaler av plast

105 spelningar på bara några dagar och så många trevliga sms och små hälsningar. Tack! Tack som f-n!

Igår skolavslutning och nu jobb idag  + mån-ons sen ledig till 15 augusti. Grymt grymt härligt.


Ha en underbar kväll alla

mange/tog en vitamintablett jag drömde mig tillbaks jag såg därute va det snö å kaos....

Fredag oh yeah fredag

nu finns två smakprov från nya skivan ute på http://www.myspace.com/mangethebest

Solsandaler av plast

En sommardänga som skrevs i söndags/spelades in under natten och jaooo blev ett hastverk men vad är en sommar utan mjuglasslick, ljummenasfalt och hålla i handen sent på natten. Uteserveringarnas tid och allt annat trevligt som hör till livets glada dagar. :-) Saknar lite körer och sånt som kommer under helgen.

Kan inte bära dig

Skrevs i februari när det var mörkt, kallt och många känslor snurrade runt i huvudet. Ibland vill man hjälpa men räcker inte riktigt till att göra puzzlet helt.....


Helgen ägnas åt att repa och relaxa inför sommaren.

Mange/Ser mig omkring....ser ingenting....


nationaldagen

Har haft världens lugnaste dag. Steg upp tiiiidigt bara för att njuta av denna lediga dag. Satte mig ner och spelade gitarr och skrev en kanonlåt men den får komma på nästa skiva ;-) Dagen gick sin gilla gång och jag umgicks med människor som betyder mkt för mig under dagen.

På kvällen ringde jag min radarkompis Dexius för att ta lite skivbilder.
      

     Vi åkte iväg och fotade lite på pålitliga ställen. Bilderna ni ser här är dock inte några som kommer att användas...hehe....


Efter detta tillbringades kvällen såklart framför fotbollen med grymt trevligt sällskap.

Mange/Zlatan zlatan


Onsdagsmunken

Godmorgon eller godnatt. Nu är det i alla fall nationaldagen för klockan är 00:46. Har tillbringat dagen med uteaktiviteter och sen heeeela kvällen i studion tittandes på:

                                      

Hjärtat i studion                                    Resten av mig

Ja så kan det se ut. Fick faktiskt klart en ny låt under kvällen så nu blir det troligen 8 låtar på skivan som kommer och då har jag ändå kunnat välja bort några som inte riktigt "platsar" ;-)

Godnatt mina kära vänner och slagga tight.

Mange/I´m the munk.

Måndag oh härliga måndag

En dag som flöt på bra i skolan. Var först på jobbet såklart,l tog en kaffe läste tidingarna medans jag inväntade kollegorna. Hängde lite med dom och sen hade jag lektioner hela dagen. Arbetade över ett tag så jag vart sist som gick hem. Kändes tillfredställt....Först dit, sist hem...hell yeah!

Väl hemma så började jag spela in en ny låt jag skrivit....klockan gick otroligt fort och jag jobbade effektivt, la gitarr, trummor, sång, bas och sen ett läckert gitarrsolo och lite annat smått å gott. Låter heter Saknad.

Klockan blev 22:25 och jag tankade över den på en cd för att säkerthetskopiera, gick ut och vattnade mina tomatplantor och nu ska jag kolla lite på nätet å sen falla i säng...sjukt sjukt skönt.


Mvh

Mange/Hade inte längre några alternativ, verkligheten kom ikapp med sina kliv

Söndag härliga söndag

Solen skiner och vi med den. Sommarkänslor sommardagar snart snart snart sommarlov.

       
Dexius                                   Mangnius

Lite bilder ute vid Rickleån......

Har varit sjukt produktiv idag och skrivit en helt ny låt som jag troligen(om jag orkar) ska börja spela in ikväll eller imorgon. Sjukt sjukt bra.

Mange/Sommarplasttofflor

ta tag i livet

ta tag i livet

Hej, nu är det dags att ta tag i livet och börja blogga igen inför sommaren. Eller har den redan kommit? Har haft otroligt mycket på kvällarna dessa veckor och då menar jag inte att jag legat på latsidan. Har spelat in 7 nya låtar som kommer att släppas nu, troligtvis den 15:e juni om han som ska mastra dom gör sitt jobb!!!
¨
Ni som då är intresserade tag kontakt med mig så skickar jag en skiva.

[email protected]


Mer info kommer i dagarna.

Mange/kom tillbaks kom tillbaka, kom tillbaka i mitt liv så ska jag aldrig försaka jag ska följa dina kliv.....