31/8 2005

Ett litet inlägg från 31/8 2005 vilket gör att man inser att jag borde betala räkningarna!!!! Ja, det måste jag.


ja jag vet, dagarna har flugit iväg och tiden har gått fort och inte har jag uppdaterat bloggen fast jag många gånger tänkt göra det. Dagarna har flutit iväg. Vi har spelat mkt och jag kom nyss hem efter ett lyckat rep. Igår var det handboll hela kvällen och ja, dagarna går sjukt fort fram i mitt liv.


I stand in the middle of the crowd
and everybody stares at me
Why! what do they think
Why! does my outfit stink
And I can never understand
I´m different in a normal land......


Skön låt att spela och sjunga. Aya mina kära vänner nu ska jag betala veckans räkningar.


Mange/Give me money and champange

Söndag 31/8 2008

Var ner och kikade på UG igen och förvånas över hur tjusig renoveringen blev. Imponerande är ordet och scenen vart inte heller så tokig måste jag säga.  Taket i stora salen har jag också målat och det vart väl helt okej också men istället för att sätta in ett foto på ett svart tak så konstaterar jag att projektet vi har där har fått en bra start.

Mange/Två tonårsbarn av tiden, när natten saknar slut.

Godmorgon söndag

Godmorgon söndag. Söndagar är favoritdagen ibland. I alla fall när barnen kommer som idag och solen steker på bra ute. Har nyss gjort en kaffe och bara känt hur skönt det är att bara vara.


Mange/stood on my knees when you left and I just pray..........

Te och mackor

ny kamomillte och 2 mackor, 2 digestive och lite lugn och ro i livet.

Mange/ Vem är du som snubblar runt i min värld....


har spelat in och spelat in hela helgen

Två nya låtar färdiginspelade. Eller i a f en klar och en nästan klar. Blev en hyllning till det lilla samhället där människor växer upp, där förändringar alltid är hot där vägen tar slut någonstans vid de röda knutarna.

Nu blev den här kvällen som den blev och nu är det dags att lämna datorn för lite viktigare saker.

Peace

Mange/Ett rädd lejon eller en rädd lejon...sug på den du!


in i studion

nu går jag in i studion den här veckan och jobbar vidare på några låtar som behöver det lilla extra + några nya som väntar på att bli det lilla extra.

Nyss kommit från jobbet. Känns king att alla är igång igen och nu blir det hårt jobb hela veckan som bara den.

Mange/om du vill vill vara med mig ikväll så säger jag aldrig nej till dig

Söndag crazy söndag

Så är söndagen här. Dagen då allt går från det lugna normala tillbaka mot ny arbetsvecka. Hillan slaggade hos mormor igår och finizen var och spelade fotboll och avgjorde matchen i 91:a minuten! Bra jobbat!!!! Igår blev det mkt musik och jag har börjat arbeta på några nya låtar får se vad det blir. Syrran och Lasse var här och vi beskådade, eller rättare sagt hörde på det vi spelat in för några helger sen. Imponerande jobb av bröderna Pedersen.



Mange/På rygg i replokalen

En kaka



Ibland bakar jag en kaka!

Mange/Bakar så det ryker

jobbar vidare med livet

efter en grym upptakt i mitten av förra veckan och en trevlig helg med bygdecup i fotboll m.m. så sitter jag här nu, sista lediga dagen den här sommaren. Innan sommaren verkar alltid sommarlovet oändligt men efteråt inser man att det gått väldigt väldigt fort. Alldeles för fort.

Mange/ Tiden står verkligen inte stilla!

En onsdag full av tankar

Nu har jag jobbat igår och idag och ska snart vobbla över igen. Sommarlovet är slut åter igen, MatteJ har slutat på skolan så nu är man lite ensam men tur såklart att jag har kvar min mentorskollega och såklart mina SO-kollegor och en masa övriga!!!!!


Nu lirade jag lite poker på lunchen alltid skönt med lite extra slantar in på kontot. Körde igång förra veckan på allvar lite mer och kommer förmodligen presentera lite statistik här också i takt med tiden(som nästan inte räcker till).

Mange/Hur får du tiden att räcka till

LIte bilder över vad som hänt på slutet

Jag skulle bli bättre på att uppdatera bloggen men vad händer, jag fastnar i poker och gitarrspelarträsket och sitter mest med det på kvällarna, men nu, nu mina kära vänner, så ska jag göra en uppdatering över senaste månaden!!!! Vi har såklart, badat, slappat, bakat maränger  bakat draktårtor till kalas.  Varit i Piteå och beökt havsbad, stuga och dinousarieland . Sen vankades det ett fantastiskt bröllop med en massa trevligt folk och ett brudpar som nog var det vackraste hittills!!!!!!
Ramona och Magnus 
Andrietta och Fredrik Andrietta och Fredd I kyrkan mat tårta  kungarna och lite senare på kvällen bland korvbröd och dans.

En fantastisk sommar som tyvärr börjar lida mot sitt slut då jobbet börjar tisdag nästa vecka. Hur kan ett sommarlov gå så här fort.............


Mange/Som undrar vad som händer och sker............